3OPAH 1268 Napisano Decembar 28, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da drzim u koferima, vremenom jer nije pricvrsceno, pocne da se ostecuje! uradio sam "pilot program" za centralni kofer: po dve gurtne sa cickom za deo u kutiji i deo u poklopcu! Sad mi fali ideja, kako da pricvrstim gurtne za unutrasnji deo kofera, bez razaranja! Ima li neko ideju? na slikama je kako sam to zamislio, za sada: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 28, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 3M cicak traka pogodna za to. Traka koja sa obe strane ima bodlje. Obe strane su iste. Iseces parcice 3x2 recimo, polepis na zidovima i na krajevima kaiseva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 28, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 3M cicak traka pogodna za to. Traka koja sa obe strane ima bodlje. Obe strane su iste. Iseces parcice 3x2 recimo, polepis na zidovima i na krajevima kaiseva. znas li gde moze da se kupi, koliko kosta, koliko je pouzdano? mogu i da zasijem na moju gurtnu, ako je pouzdano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 28, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je prodaju u Oracal-u, firma za graficke materijale, ili drugim slicnim radnjama, ali verovatno ima i na oglasima.Ne mogu da kazem da je bas jeftina, ali kad je jednom probas, shvatices da ce postati sastavni deo u domacinstvu.Prosto je neverovatno koliko je pouzdana. Lepak je neverovatno jak, lepi se i na zidovima. 2x2cm mogu da drze veliku sliku, recimo.Stvar je u tome sto nema trenja, vec samo mozes da je rastavis kao kad odkopcavas nitnu, recimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Decembar 28, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Čudo je 3M traka. Nemoj da razmišljaš da li će da drži. Možeš samo da razmišljaš kako ćeš da je skineš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 28, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, psovace me tad. Stvarno je veoma primenljiva. Nema potrebe da usivas, drzace. Cena u Korus-u je 8€ po duznom metru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја имам једну такву, налепио једну страну доле на кофер другу на кутију неког сета шрафцигера, инбуса и торекса које вазда носим по коферу. Супер ми је што стоји у месту без проблема, пре ландарао свуда по кофери и гребао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 30, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postoje torbe za kamere sa pregradama, mogu se staviti u kofer : Look at this on eBay http://www.ebay.com.au/itm/172396689447 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Postoje torbe za kamere sa pregradama, mogu se staviti u kofer : Look at this on eBay http://www.ebay.com.au/itm/172396689447 Jako zgodno ali moji koferi su jako nepravilni pa ne bi bilo dobra iskoristivost prostora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za pomoc, narucio sam preko Korus d.o.o. platio telefonom stize postom! Trake o kojima govori Slammer, HVALA TI, su 16 mm siroke a prodaju se na duzni metar, i to baska "muski baska zenski" deo! Duzni metar para je 665 RSD plus postarina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 30, 2016 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BMW na sklapanje? Ako su ti onda je problem zbog mehanizma u koferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 30, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh, nisam siguran kakvu vezu imaju muski i zenski, ali sam siguran da je slabija od ove musko-muske kao na fotografiji koju sam ti poslao.Zato sam i napomenuo da su obe strane iste. Ali, verujem u 3M kvlitet, tako da ne bi trebalo da bude problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh, nisam siguran kakvu vezu imaju muski i zenski, ali sam siguran da je slabija od ove musko-muske kao na fotografiji koju sam ti poslao.Zato sam i napomenuo da su obe strane iste. Ali, verujem u 3M kvlitet, tako da ne bi trebalo da bude problema. da kasnije sam i ja video! tacno, vide se samo čune! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ispravka nije ta traka! ova o kojoj Slammer govori nije savitljiva i ne moze da se pricvsti na gurtnu, zato sve sto sam rekao za cenu vazi za ovaj model, ipak musko/zenska verzija meni licno vise se svidja ova jaca verzija ali ne mogu je primeniti na moj slucaj. ispravio sam prethodni odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...