NotEqu 129 Napisano Decembar 25, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju se vratio u Minhen čime sam završio malu Bavarsku turu. Sve u svemu, vredi videti Moraću sledeći put kad budem išao u posetu sestri više vremena da odvojim na vožnje po Bavarskoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je i vreme za povratak. Pošto preskačem Ženevu, cilj je opet se vratiti u Zagreb. Radovalo me je to što ću se opet voziti kroz Austriju. Priroda, dobri putevi, uživancija… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ide mali deo kroz Bavarsku. Ovaj deo sam na putu ka Minhenu prošao po mraku. Sad mi je drago što sam imao prilike videti ovo i po danu. Imaš utisak kao da voziš motor prema jednom ogromnom zidu i pitaš se kako ga preskočiti. I odmah se setim jednog dobrog drugara koji vozi enduro i koji bi na ovo samo rekao: "Ja tu ne vidim problem. Samo pravo!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan A onda, iza Salzburga, stižemi do zida... Srećom pa su putevi fenomenalni i ne treba mi enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Prvo uzbrdo, uzbrdo, uzbrdo... A onda sve nizbrdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Da bi na kraju opet stigao do Drave i granice sa Slovenijom. U Hrvatsku sam ušao na isti prelaz na kome sam i izašao. Kod Kumrovca. Dolazim na slovenački prelaz i policajac me pita kako mi je prošao put do Minhena. Pogledam, kad ono isti onaj lik koji je bio kad sam i ulazio u Sloveniju. Ladno me upamtio… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg 8 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Brdovita Macva Motocikl: GS 500 E, Piaggio free jarac Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kako te nece upamtiti kad imas ruzan motor... ;-) Lepa i lagana voznja, sa ogromnim uzivanjem koliko vidim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kako te nece upamtiti kad imas ruzan motor... ;-) Lepa i lagana voznja, sa ogromnim uzivanjem koliko vidim... Krava debela... Honda Shadow mi je bila super ali je mala. Umesto da smršam malo, meni bilo lakše da kupim veći motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg 8 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Brdovita Macva Motocikl: GS 500 E, Piaggio free jarac Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha uze mi rec iz usta,nisam hteo reci da se ne uvredis... Smrsato? Neee nikakoooo... Znas li ti koliko je para ulozeno u stomak, a sad da ga se odreknes... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Свака част! Одлична тура Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Nakon par dana provoda po Zagrebu, sad je došao red da se osoli guza, kao što ono kažu. Pravac more i jadranska magistrala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja Jadranskom magistralom. Uživancija na svoj način. Rešio sam da se vozim koliko mi se bude vozilo i onda da zabodem neki kamp na moru. Spustio sam se auto-putem do Senja da bih malo ubrzao taj deo puta. Zaželeo sam se mora nakon svih tih brda… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Karlobag… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Negde između Splita i Makarske… 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 27, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan I negde na Makarskoj rivijeri mi je bilo dosta za taj dan. Iskreno, do Zadra sam baš uživao. Posle toga je saobraćaj postao baš gust i to je počelo malo da zamara. Ugledao sam jedan simpatičan kamp i rešio da je to to. Naseljenog mesta nema u blizini tako da mi je mesto delovalo idealno za odmor i uživanciju. Podigao sam šator, presvukao se i pravac u more. A nakon toga punjene paprike i pivo. Uh, kako mi je samo dobro leglo… U kampu sam upoznao jednu legendu. Mlađi lik. Radi u Splitu kao nastavnik geografije, a za vreme školskog raspusta radi u kampu kao kelner. Toliko mu se sviđa Beograd da je medeni mesec proveo u Beogradu Pili smo pivo i pričali o prirodnim lepotama ex-Yu republika... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 28, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju zadnji dan ove avanture... Sledećeg dana sam rešio da obiđem Mostar i Sarajevo i na kraju završim put u milom mi Zemunu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Gazda kampa se oduševio ne samo što dolazim iz Zemuna, već i što iz Zemuna dolazim preko Minhena. Toliko sam mu se izgleda dopao da sam dobio doručak gratis. Generalno su svi u tom kampu bili toliko super, da ću morati opet nekad da svratim tamo… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Na putu nazad sam naravno morao da stanem u Zaostrog da ja vidim gde su to Pišonja i Žuga praskali te strankinje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Zatim pravac Mostar. Granica između Hrvatske i BiH je bila malo zamorna. Bilo je baš vruće, a strancima su izgleda izdavali zelene kartone direktno na prelazu pa je to malo trajalo. Posle toga je usledila vožnja kanjonom Neretve. E to mi je žao što nisam uslikao. Ili je pogled bio fenomenalan, ali nije bilo hladovine, ili je bilo hladovine a nije bilo pogleda. A bilo mi nešto baš vruće da bih se zaustavljao na suncu. Ali nema veze. Razlog više da opet prođem tim putem. Stigao sam u Mostar. Htedoh da vidim taj čuveni most. Međutim, bila je tolika gužva da se do mosta nije moglo doći. Popizdeo sam od gužve i nastavio ka Sarajevu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Gužva u Mostaru je u stvari moja poslednja fotografija. U Sarajevu je bila još veća gužva još od samog ulaska u grad. A pride su me i zaustavili policajci zbog prelaska preko pune linije i prekoračenja brzine i bla bla. Samo sam čekao da mi kažu koliko traže, pa da nastavim. Završilo se rečima: „Aj nećemo to da ti pišemo, nego nešto manje. Pisaćemo ti da nisi vezao pojas.“ Da li je još neko platio pojas na motoru?!?! Malo kasnije sam naleteo na Djerica sa kojim sam popio kafu. Moram da kažem da mi je prijala ta kafa. Živ bio I da se vratim na motor. Sa motorom sam i počeo pa bi bilo glupo da se ne vratim na njega i na kraju. U Sarajevu je motor počeo da biva sve glasniji. A usput je počeo i da puca iz auspuha kad god bih menjao brzine. Kako sam prilazio granici sa Srbijom, buka postajala stvarno jeziva. I tako sam otkrio još jedan nedostatak mog novog motora. Naime, ispalo je da je neko od prethodnih vlasnika, kad je stavio custom cevi, nije pritom vratio nosač auspuha. Jadan auspuh se držao samo na agregatu. I naravno jedan je pukao. Eto ti ga sad. To mi nikad ne bi palo na pamet da pogledam prilikom kupovine motora. Posle sam napravio nov nosač i sredio auspuh. U avgustu je naravno opet izgoreo stator alternatora pa sam kupio novi. Srećom staru, malu i besprekorno pouzdanu Hondu Shadow još nisam prodao tako da sam imao šta da vozim dok sam čekao da stigne novi alternator. Usput sam opravio još par sitnica i sad željno iščekujem proleće u nadi da sam sa kvarovima završio... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Decembar 28, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zbrzio si malo kraj ali svejedno sjajna tura i dobar putopis. Imam dva pitanja: 1, U kom mjestu pored Makarske si kampovao? 2. Koliko ti je trošio motor na ovom putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Decembar 29, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Zbrzio si malo kraj ali svejedno sjajna tura i dobar putopis. Imam dva pitanja: 1, U kom mjestu pored Makarske si kampovao? 2. Koliko ti je trošio motor na ovom putu? Sad sam pogledao na mapi, kamp je u stvari tačno između Splita i Makarske. Zove se Sirena. A motor je trošio oko 5.5 litara u proseku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Decembar 29, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse je kad se obilazi natenane,dobra tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Januar 5, 2017 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...