zeljko_srb 8 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo slika honde kakva je bila kada sam je uzeo... evo snmka auspuha, koji je bio na njoj kad sam je uzeo, gabricki... a evo snimka auspuha, koji mi je dao bokilic, sa foruma, namesten na motor, i zvuk, PREJEBEN! a bice jos slika motora kakav je u kompletu samo da sredim neke sitnice, da ofarbam grane, i da napravim nalepnice neke sto treba da stavim. meni izgleda bolje od onoga, odkad sam uzeo, a sta vi kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zvuci, samo da stavis neki noksir na glavu ;D ;D ;D cuvaj je trebace ti, a drugu neces moci da kupis ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a kacigu mislis... pa treba da kupim kacigu, imam neku krs MDS staru 20 i nesto godina, a jbg, nikako da skupim nesto para pa da uzmem neku novu, lepu... bice svega polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nasho si tu po kraju da mi prdish,sunce ti jebem celavo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nasho si tu po kraju da mi prdish,sunce ti jebem celavo ;D hahahahahahahha!!!! :D :D pa da, kreno ja da snimam tu kod mene, i poceli da mi kenjaju, kao sta tu turiras, ja aj da se ne svadjam, otiso tu na naselje kod ekonomske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...