Vićsa 57 Napisano Decembar 10, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem takozvanu kornjaču iz kolekcije BMW brenda. Više detalja o istoj možete pronaći ovde: http://www.webbikeworld.com/r3/back-protector/bmw-back-protector/ U pitanju je M veličina. Dimenzije možete videti na slici ispod. Moja iskustva su drugačija. Ja sam 182 i M veličina mi je torzo. Deluje mi malo veliko. Za kombinezon mi je baš veliko. nadao sam da bi možda moglo da prođe. Za touring i po gradu mi je ok, ali sam ga uvek zatezao maximalno i činilo mi se da još ima lufta. U svakom slučaju bih preporučio probu pre kupovine. Preferiram lično preuzimanju, u svakom slučaju. Nisam uspeo da nađem neki parametar koliko da cenim ovo (sem izvesnog amera na ebayu koji nije normalan) pa ću ostaviti svoju procenu koja je umanjena od kupovne cene kad sam ja kupovao za period korišćenja 4000 RSD 060 6 390 390 - Marko (za kompjuterom sam dosta, odgovaram na sve vrste poruka) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 10, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Protektor rezervisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Decembar 10, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ako rezervator odustane, eto i mene kao drugi u redu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 19, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije odustao, samo sam zaboravio da zatvorim oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...