floyd 495 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, stigla je nova tura prevrelog sira za one koji su poručili. Biće i par kantica viška ako nekome bude trebalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 12, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je prodata poslednja kantica. Sledeća tura će stići verovatno tek u drugoj polovini avgusta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 29, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle letnje pauze večeras stiže malo veća tura prevrelog sira za sve koji su poručili. Biće i koja kantica preko pa ako nekome treba - izvolite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Octobar 29, 2021 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se za jednu kanticu koliko izadje jedna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Upiši i mene na spisak, preuzimanje u Bg, hvala. Pošto je prevreo stari, kontam da može da stoji na hladnom, u salamuri? Video, zna keva presolac da napravi, jedino ako ima neka još mala caka velikih majstora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 29, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan @sloboleo Poslednja kantica otišla bukvalno par minuta pre tvog posta. Upisano za prvu narednu isporuku, možda već krajem sledeće nedelje. Javiću na vreme. @nafetS Upisano kolega, hvala tebi. Nema nikakve dodatne tajne. Drži sir potpuno potopljen u presolcu od neke kvalitetne vode (nikako česmovače) i može da ti traje koliko god hoćeš. Na 1/2l vode ide 1 supena kašika soli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Octobar 29, 2021 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kg ima kantica i koja je cena po kili ili kantici ili kako god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Octobar 31, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kantice imaju oko 6kg. Aktuelna cena po kantici je 2900 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 6, 2021 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Druže upiši me za kanticu posle 12.11. Na putu sam do tada. A čujemo se za druženje. Živ bioSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Upisano, čujemo se a red bi bio i da se vidimo, nismo od letos! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 9, 2021 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Upisano, čujemo se a red bi bio i da se vidimo, nismo od letos! Obavezno. Spominjala se negde rakija po forumu, evo živ nisam da vidim da li ćeš prokomentarisati Kosmajsku Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 10, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, na velikim sam mukama. Rakija zaslužuje opsežan komentar ali, sa druge strane, mislim da nije fer da spominjem rakiju koja ne može da podmiri potrebe ovog foruma jer nije dostupna većini a i nema je dovoljno za sve koji bi hteli da je probaju. Tako da komentar dobijaš kad se vidimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 10, 2021 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, na velikim sam mukama. Rakija zaslužuje opsežan komentar ali, sa druge strane, mislim da nije fer da spominjem rakiju koja ne može da podmiri potrebe ovog foruma jer nije dostupna većini a i nema je dovoljno za sve koji bi hteli da je probaju. Tako da komentar dobijaš kad se vidimo... Mislim da je pre u pitanju cena. Koliko sam primetio, mnogi bi rakiju za 500-600 din. Mene je ove godine 1kg šljiva koštao 47 dinara, pa nek računa ko hoće koliko će me koštati 1L. No, tu sam do ponedeljka. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Novembar 11, 2021 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kojim slucajem ostala jos koja kantica,šalji jednu za Ns.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Jel stigla nova tura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja da konačno probam taj čuveni forumski sir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 12, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan @sloboleo Nije, odavno dižem frku da šalju. Izgleda da im još nije prevreo sir pa čekaju. @ducans @.milke. Upisano drugari, čim stigne nova tura javljam i šaljem. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan kuc kuc, ja samo da pitam, još nije stiglo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 15, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nažalost i nemam predstavu kad će. Sve manje sira ima, treba doći na red... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nije žurba, samo informativno. Na vezi smo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1772 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde, evo i ja da stanem u red Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 22, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i starog drugara Vasketa! Red sve duži a sira ni na vidiku. Kuku... Promenio Decembar 22, 2021 član floyd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 22, 2021 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pusti sir, hoćemo li u skorije vreme davati daću nekom od bikova?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Decembar 22, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci i mene Mili....Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8384 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Stavi i mene na spisak, sestra živi u Beogradu ona će preuzeti. Pozdrav Igore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...