Iron_Floyd 408 Napisano Decembar 2, 2016 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je polovan, sa sitnim tragovima koriscenja. Imam dva od 33L a treba mi jedan veci za bocnu stranu (sa koje nije auspuh, tu mi treba kofer od 46l) ili kgr 52 za topcase. Sve se mozemo dogovoriti, kontaktirajte me putem PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 3, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za oba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Decembar 3, 2016 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za oba? Dakle samo jedan je na prodaju ili ti zamenu, drugi mi treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...