mrxfon 1495 Napisano Decembar 21, 2016 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast !!! Bas mi se svidela ova recenica Mnogo je moćna stvar podeliti doživljaj putovanja sa nekim ko to na isti način oseća, time doživljaj postaje jači, intenzivniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Decembar 21, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Baš vala, uze mi misao iz glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Decembar 23, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, bravo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 23, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Свака част , ко зна каква би била да си се родила као мушко овако је боље ja znam, imala bi pišu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,Svaka Cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Čitajući ovaj putopis setio sam se detinjstva, kada glad, mokri i utrnuli prsti nisu bili razlog da se prekine sa igranjem sve dok te motkom u kuću ne uteraju... Puno bezbednih kilometara želim i da s' proleća svi protegnemo noge svojim konjićima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markors 93 Napisano Januar 11, 2017 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu,svaka cast!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Januar 17, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Objasnila kako treba i dala domaci.Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko honda 0 Napisano Januar 18, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: miljakovac 3 Motocikl: honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je hladno dok sam čitao tekst...svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...