lestra951 10 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuje me ima li nekih bajkera(1997-2000 god.) na forumu. Planiram sledece godine voznje po srbiji, kolko Princ izdrzi haha Pitam radi druzenja i zajednicke voznje. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 1, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz cega si? Mislim, sela ili grada. Sta je sa analognim drustvom / saputnicima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Iz varosice, ako je neko odavde cuo za Bujanovac. Sumnjam da neko od mojih drugova tu i grada hoce, vecina voli brzinu a ne putovanja i avanture. Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Decembar 1, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Bujanovac sa juga Srbije,ja često putujem dole zbog posla.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan To je taj Bujanovac Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11448 Napisano Decembar 4, 2016 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti ne fali da vozis sa starijima ne ogranicavaj sebe samo na svoje godiste,mozes sto sta nauciti,i o voznji i o zivotu . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ezgan 5 Napisano Mart 19, 2017 U prolazu, 7 postova Motocikl: zzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan imam 21. god vozim kawu zzr 600 to mi je ujedno i prvi motor.u bosni mozes sa 18 poloziti odmah za A kategoriju pa tako i ja.obozavam motore.sto se tice mene iskreno 600 nije prevelik prvi motor ako imas samokontrolu i ako imas "ono nesto",hvalite me usta moja,nijedan unfall do sada a vjerujem da ce ih biti.jer nisam u blokadi bio nikad dok nisam malo osjetio kako mi lezi motor.poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...