mjoe 60 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je tema za ovaj forum ali ortak mi pustio buvu da ce da odobre registraciju na 6 meseci, 3 meseca.. Jel neko nesto cuo ili me lozi pa da idem da ga isavijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan valjda sa novim zakonom od juna moze da se registruje na 6 meseci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je tema za ovaj forum ali ortak mi pustio buvu da ce da odobre registraciju na 6 meseci, 3 meseca.. Jel neko nesto cuo ili me lozi pa da idem da ga isavijam ma isavijaj ga ti za svaki slucaj ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je tema za ovaj forum ali ortak mi pustio buvu da ce da odobre registraciju na 6 meseci, 3 meseca.. Jel neko nesto cuo ili me lozi pa da idem da ga isavijam ma isavijaj ga ti za svaki slucaj ! ;D Posle mozes da se vadis da si bio pijan i sl. ako se ispostavi da je bio u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je tema za ovaj forum ali ortak mi pustio buvu da ce da odobre registraciju na 6 meseci, 3 meseca.. Jel neko nesto cuo ili me lozi pa da idem da ga isavijam ma isavijaj ga ti za svaki slucaj ! ;D Posle mozes da se vadis da si bio pijan i sl. ako se ispostavi da je bio u pravu Jbg, ne pijem ali ću da kažem da ste me vas dvojca nagovorili.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dakle neko iz vlasti je kupio metroseksualni maxi skuter od više stotina kubika, i neprijatno se iznenadio na šalteru za registraciju dobivši pregršt uplatnica kao i cifre sa mnoštvom nula, a uz to je shvatio tužnu činjenicu da se ne vozi cele godine... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano April 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ma meni se najvise isplati registracija na 12 meseci, samo da ukinu taksu na luksuz, vozim stalno. A i sjebali nam klimu, cak sam pre par godina i na docek Nove godine isao motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano April 4, 2008 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da ce i ako to omoguce, cena registracije za 6 meseci biti jedno 80% od cene registracije za godinu dana! ;D Nasa posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano April 4, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da ce i ako to omoguce, cena registracije za 6 meseci biti jedno 80% od cene registracije za godinu dana! ;D Nasa posla! 80% si u pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 199 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Nije toliko bitno sto ce registracija biti na 6 meseci nego sto ce za motore starije od 15 godina biti obavezan tehnicki pregled na 6 meseci. Dodatno cimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kolika je ta taxa na luxuz??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano April 7, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Verujem i ja da ce biti na 6 meseci, ali nesto osecam da ce uvesti fiksno - od januara do juna i od jula do decembra ;D ;D ;D tako da ces morati opet da se osiguras za celu godinu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano April 7, 2008 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Verujem i ja da ce biti na 6 meseci, ali nesto osecam da ce uvesti fiksno - od januara do juna i od jula do decembra ;D ;D ;D tako da ces morati opet da se osiguras za celu godinu ;D ;D ;D Vidjeno je da naprave nesto u NASEM duhu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A verujem i da ce registracija na 6 meseci kostati kao 80% registracije na 12 meseci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da ce i ako to omoguce, cena registracije za 6 meseci biti jedno 80% od cene registracije za godinu dana! ;D Nasa posla! . . . A verujem i da ce registracija na 6 meseci kostati kao 80% registracije na 12 meseci... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svasta... nisam video zaista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Momci, lepo ste izkomentarisali temu ali niko da da neku konkretnu informaciju. Jel zna neko nesto ili samo pretpostavljate, verujete, osecate.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juce odem da registrujem motor i cela me zajebancija izasla nesto vise od 25.000din pre dve nedelje odem da regisrujem auto i posto su me vratili sa saltera jer su mi trazili staru polisu, to prvi put cujem, te sam 2x izao za bg to me je izaslo oko 30000 din. Mislim, sta reci. Strasno. Derikoze nevidjene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Juce odem da registrujem motor i cela me zajebancija izasla nesto vise od 25.000din pre dve nedelje odem da regisrujem auto i posto su me vratili sa saltera jer su mi trazili staru polisu, to prvi put cujem, te sam 2x izao za bg to me je izaslo oko 30000 din. Mislim, sta reci. Strasno. Derikoze nevidjene!!! E, i ja dok sam vozio Alfu kostalo me reg. 37000 godisnje, e zato sad Maki tera Yudzilak, a sve pare ima da idu za Suzane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh vise puta, samo protest srbina spasava. Dojadice i vama ova globa, pa ce da prodje i moj predlog za revolucionarno delovanje. DOLE VLADA !!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko_zr 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan malo je zastarela tema, ali sam nacuo [seoski trac ;D], pa reko da podelim lepe vesti sa vama.. bice registracija na 3, 6 ili 12 meseci, s tim da ce izgleda biti taj neki period od godinu dana max. da motor bude neregistrovan, a da tablice ne moraju da se vrate.. NECE biti januar-jun, jun-decembar, nego ce moci da se registruje kad god.. jos samo da se nadamo da ce cene biti korektne [mada stvarno sumnjam u to..] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sumljam da ce cene biti normalne, tacnije pristupacnije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osecam da ce i ako to omoguce, cena registracije za 6 meseci biti jedno 80% od cene registracije za godinu dana! ;D Nasa posla! 80% si u pravu ;D Ovo je čak 92% tačno Ima tu još jezna začkoljica, ukoliko ne misle da izmjene zakon. Nakon isteka registracija, vlasnik ima obavezu da u roku od 15 dana razduži registarske tablice. Ovo znači da će iduće sezone vlasnik predavati zathjev za registraciju, ali i za nove tablice, a to košta bar pola putarine. Kada se ta cifra sabere sa onih šestomjesečnih 80% od cijene za punu godinu, dobije se iznos koji je veći od godišnje registracije, a to je sasvim realna cijena, obzirom na prostore u kojima živimo Teško da će se neko odreći svog dijela kolača. Čak i taj političar što je kupio skuter, shvatiće da mu je lakše da sebi poveća platu, jer to mu je 12x godišnje plus, a ovo sa šetomjesečnom registracijom samo jednokratna ušteda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 20, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo čuo da je to praxa u nekim zapadnim zemljama gde ima malo toplih dana preko godine... E sad ako se to uvede ovde meni odgovara da registrujem od marta do novembra... Ali sumnjam u to jer sam isto tako načuo da će i motori manji od 50 ccm morati da se registruju svake godine po novom zakonu o bezbednosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan ... jer sam isto tako načuo da će i motori manji od 50 ccm morati da se registruju svake godine po novom zakonu o bezbednosti Tacno. Nece vise biti trajne registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...