gixxer 386 Napisano Novembar 25, 2016 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ubio se trazeci i ne mogu da nadjem,svi ovi sto prodaju aute u delovima hoce zbog jednog naslona da mi prodaju celu zadnju klupu,ako neko zna ko ima da proda samo ove naslone ,molim da mi javi,moj tel: 063-177-05-08,unapred hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 28, 2016 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 28, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan http://m.ebay.de/itm/Citroen-C4-LC-1-6-16V-Kopfstuetzen-Satz-hinten-/232116899303?nav=SEARCH Ako se uklapas u cenu i odgovaraju ti nasloni, povezacu te sa covekom koji donosi sa ebaya jako povoljno i super je za saradnju, prenosim licno iskustvo kupujuci preko njega, ovo konkretno bi te izaslo 65e sa sve dostavom do tebe koja bi bila oko 10ak dana nakon kupovine.. Nadam se da sam bio od pomoci. Imas moj broj u pp culi smo se vec za korman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Novembar 29, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Turi neke druge, to je sve isto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...