nebojsa887 45 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Danas produzena registracija 7450 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo iskoristili lep dan pa voznju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Mz sluzi odlicno,za sad nista ne menjam i ne popravljam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Udri po kilometrima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 meseci pauze mz upalio kao da je juce vozan. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se lepo vreme za ovu sezonu ce mi trebati nov akumulator i gume bi se mogle zameniti. Letos sam imao malih problema, motor je vruc tesko palio. Isao je odlicno, na leru je imao ujednačen takt ali kada ga ugasim nece da upali. Odnosno upali posle nekoliko kurblanja. Nakon zamene svecice palio je bez problema,nedugo za tim posle par dana vozikanja problem se ponovo javio. Pitanje za iskusne, sta moze biti uzrok delimičnog crkavanja svecice? Svecice nisu potpuno neispravne, motor sa njima radi ali tesko pali vruc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1318 Napisano Februar 24, 2021 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Prebogata smesa. To mu dodje kao da vruc motor palis pod saugom. Promenio Februar 24, 2021 član markovisacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Februar 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moguće i vazdušni filter da je prljav zapušen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu filter, moguce da se zaprljao. Zanimljivo je da sa novom svecicom pali pa prvu kurblu. Problem se javio postepeno, u pocetku sam to primetio kao polu vruc motor da tesko pali. Toplo je, uskoro ga budim iz zimskog sna pa javljam sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8571 Napisano Februar 25, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi Brisk y15 svećicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen Badi 0 Napisano Avgust 5, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam ezt251 sa elektronskim paljenjem slabo pali kupio sam i novu bombinu i opet isto, stavio bombinu od automobila BMW pali ko mina ali mi se greje jedan okrugli deo u onoj crnoj kutiji mislim da je neki tranzistor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11127 Napisano Avgust 7, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2228 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako se mnogo greje ,crcice.Mislim da ima veze sa otporom namotaja bobine,tj od auta je jaca. Mozda neki dodatni hladnjak preko tranzistora? Promenio Avgust 7, 2022 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...