pitans 390 Napisano Decembar 25, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast dobri ljudi velikog srca!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Krusevljani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan A posle akcije, grejanje uz kuvano vino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Decembar 26, 2016 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas i kod italijana: http://www.ansa.it/nuova_europa/en/news/sections/news/2016/12/24/motorcyclists-dressed-in-costumes-of-santa-claus_d62921fa-d5b4-4229-a4fa-12301739056f.html?idPhoto=1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Decembar 26, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko prebrojao motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Decembar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 126 kod Skupštine, 122 u Sremčici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 26, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas i kod italijana: http://www.ansa.it/nuova_europa/en/news/sections/news/2016/12/24/motorcyclists-dressed-in-costumes-of-santa-claus_d62921fa-d5b4-4229-a4fa-12301739056f.html?idPhoto=1 Samo sto su talijani nase okupljanje prokomentarisali kao zabavnu voznju na badnje veče i proslavu božića. Kolko se ja razumem u talijanski S mobilnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17821 Napisano Decembar 26, 2016 Integrisan, 8388 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ih šiša... lepa je slika iz naseg Beograda, dovoljno je i to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4882 Napisano Decembar 26, 2016 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sam srecna sto nekoliko godina unazad pripadam druzenju ovakvog tipa ... Namerno kazem druzenju jer sam za to vreme stekla mnogo drugara -drugarica medju vama a i u domu ... Sve ovo tako dozivljavam jer drugari pomazu jedni drugima, zar ne ? .... Zurka na kojoj se skupljaju donacije , paTkovanje i naravno kao krajnji cilj ( sto je najvaznije ) odlazak u Sremcicu sa svima vama je jedan divan paket radosti i srece ... Na slici su moja dva srculenceta Goca i Zorica iz doma sa kojima sam u kontaktu non-stop ... Od njih iz prve ruke mogu da vam prenesem koliko im sve ovo znaci i da nas pominju cele godine , raduju se, jedva cekaju da im dodjemo . Ljubav koju osecaju prema nama je nemerljiva mada mislim da svi vi to vrlo dobro znate . HVALA VAM u njihovo ime Htela bi posebno da izrazim nase odusevljenje za jednog momka koji je bio na malom skuteru .. On je sve vreme delio slatkise deci koja su stajala na autobuskim stanica, trotoarima , parkinzima na putu do doma, a sreli smo ga i u povratku ... Nije mu bilo tesko da stane i ako je bilo hladno, guzva u saobracaju, i to sto je ostao sam ( van kolone ) i tako obraduje drugu decu ... BRAVO Takodje sam imala srecu da imam divno drustvo i ludu voznju kolima do doma i nazad ... Smejala sam se toliko da me je zaboleo stomak ... hvala ti M. za sve Srecni predstojeci praznici svima ... Vidimo se ... Sa nekima pre a sa svima vama ponovo za Uskrs 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 28, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan http://ozonpress.net/zivotni-stil/moto-deda-mrazevi-deseti-put-u-sremcici/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 46 Napisano Decembar 28, 2016 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ljudi! Moje slike su stigle! Hvala svima!!!!!! https://www.facebook.com/pg/mototrip.serbia/photos/?tab=album&album_id=1241041465988088 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Januar 7, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Januar 7, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...