AWT 23 Napisano Decembar 25, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na organizaciji, ja sam bio prvi put ove godine i odusevljen sam. Nazalost nisam stigao na skupljanje kod skupstine jer mi se motor ugasio na slaviji . U momentu, ljut,besan, razocaran, gde bas sad da me izda , cele godine se radujem ovoj voznji i sad cu je propustiti na korak od skupstie, ali brzinski uspevam resim problem privremeno i krecemo Teca i ja za kolonom. Na sajmu nas stize momak na gsxr pita jel glupo da ide sa nama jer nema odelo, naravno kazemo da nije i sva trojica gasiramo da stignemo ostale sto i uspevamo na obrenovackom , malo provlacenja kroz automobile i uvaljujemo se u nepreglednu kolonu, srce je na mestu. Okacicu slike kasnije kad prebacim na kompjuter 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 25, 2016 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo skromnih fotki i od mene Super provod s obzirom na temperaturu i stanje puta. Drago mi je da sam tako lep dan proveo sa ljudima velikog srca! https://www.dropbox.com/sh/02peexf1m5xs8rz/AAB-G_sjIWJUTmbWofO7mkDTa?dl=0 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam uspeo da izvucem od mojih snimaka. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7869 Napisano Decembar 25, 2016 Solo Rider, 3100 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan снимак није доступан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 25, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam uspeo da izvucem od mojih snimaka. https://www.youtube.com/watch?v=59mH1Jgw394 Dule ja sam bio kod saobracajne i bio sam toliko nestrpljiv da sto pre odemo u grad da kad sam stigao shvatio sam da sam stigao sat vemena ranije ha ha ha pa mi je bilo bezveze da vas cekam sat vremena i otisao sam sam, sorry, a jes bi bilo lepse da smo isli u vecoj grupi. S mobilnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam uspeo da izvucem od mojih snimaka. https://www.youtube.com/watch?v=59mH1Jgw394 Dule ja sam bio kod saobracajne i bio sam toliko nestrpljiv da sto pre odemo u grad da kad sam stigao shvatio sam da sam stigao sat vemena ranije ha ha ha pa mi je bilo bezveze da vas cekam sat vremena i otisao sam sam, sorry, a jes bi bilo lepse da smo isli u vecoj grupi. S mobilnog Sve OK. Vidimo se drugom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak ne radi Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak ne radi Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Decembar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ради,барем мени Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ne znam u cemu je problem. nece da radi na telefonu. na PC-u ga pusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 25, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan ne znam u cemu je problem. nece da radi na telefonu. na PC-u ga pustiMozda ima neka muzika u pozadini koja je zasticena autorskim pravom. Meni se to isto desilo nije htelo na mob a na pc je islo ali su mi rekli da zbog autorskih prava nece raditi na mob. uređajima S mobilnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Preko kompa radi Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 25, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam u cemu je problem. nece da radi na telefonu. na PC-u ga pustiMozda ima neka muzika u pozadini koja je zasticena autorskim pravom. Meni se to isto desilo nije htelo na mob a na pc je islo ali su mi rekli da zbog autorskih prava nece raditi na mob. uređajima S mobilnog kada staviš video, stavi ga kao Creative Commons i navedi ko je izvodjac numere u opisu i radice za sve zemlje i na svim platformama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 25, 2016 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Perlx, sjajne Moto vesti! Bravo za sve učesnike! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 490 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za akciju drugari!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će i moje fotke, juče me je malo produvao vetar na šiberu pa posle glavobolja bože sačuvaj. Gotove su fotke, ali me malo zeza upload. Sad će, ubrzo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte, tagujte se... Album je Public https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154412122669531.1073741882.530374530&type=1&l=27b99b4c73 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si maher Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Decembar 25, 2016 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Blic: "HEROJI DANA Beogradski Deda Mrazevi VOZE MOTORE i mame osmehe gde god da se pojave" http://www.blic.rs/vesti/beograd/heroji-dana-beogradski-deda-mrazevi-voze-motore-i-mame-osmehe-gde-god-da-se-pojave/74gjs77 B92: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=24&nav_category=12&nav_id=1213780 Studio B: http://studiob.rs/bajkeri-po-deseti-put-za-decu-sremcice/ Kurir: http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/kurir-tv-kad-deda-mrazovi-protutnje-beogradom-bajkeri-paketicima-obradovali-malisane-iz-sremcice-clanak-2604901 Tanjug: http://www.tanjug.rs/multimedia.aspx?izb=v&GalID=262224&vs=0&page=0 ✌ Evo nas i na Radio-Televiziji Republike Srpske: http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=66362 Premotajte na 1:18:40...lepih 5 minuta Evo i na YT: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dasic Jovan 173 Napisano Decembar 25, 2016 Jovan Dašić, 108 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda VF750 CafeRacer Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za koleke i veliki LIKE za akciju... :D i da podelim sa vama moju avanturu MOTO DEDA MRAZA iz Krusevca 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Decembar 25, 2016 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Jovane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Decembar 25, 2016 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Decembar 25, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Divne slike, svaka cast za sve ucesnike! Skidam kapu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 25, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera! Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...