Мали Ћаћа 9846 Napisano Novembar 26, 2016 Drug član, 4450 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se malo preteruje sa tim kratkim intrvalima zamene,ja sam jedva ubedio mog starog drugara da promeni kaiševe na svom pasu posle 25 godina vožnje. Kupio ga je novog i sem ulja i filtera ništa nije menjao,doduše,nije prešao jako mnogo za sve te godine.Kaiševi na starim ducati motorima su veoma tanki u odnosu na nove modele. Tvoj drug je imao mnogo sreće što se kaiševi nisu pokidali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Ducati 0 Napisano Decembar 17, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko se menja kais na monsteru ,2000 godiste,600 kubika,do sad sam presao 20 hiljada km,kako je kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6789 Napisano Decembar 18, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj. Trebalo je odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Ducati 0 Napisano Decembar 18, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji kais ide,i gde ima da se uzme original kais Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Decembar 20, 2019 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 20000 km ili na 2 godine....zavisi sta pre.....tako ducati kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Ducati 0 Napisano Decembar 23, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi kais za ducati da je kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...