hitman 352 Napisano Novembar 22, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nismo pisali putopis, ali ce biti kraci video na zimu nadam se. Intervju sa kracim opisom, fotkama i trailerom pa koga zanima ... http://42magazin.rs/42s/dzingis-kan-nam-je-trazio-selfie-usred-gobija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 22, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu, sjajno!!! Baš da imam o čemu da maštam. Ovo su putovanja koja volim, a ne ono tipa do Venecije sa obaveznim svraćanjem u Palma Novu. Pretpostavljam da 2.000€ nije velika cena za zadovoljstvo koje su ta dva meseca pružila. Neko toliko sprca na 10 dana UAI 5* u Turskoj, pa ništa spec. Veća mi je cena 2 meseca odsustvovanja sa posla - kako majku mu? Sve pohvale za fotografa, odradio je sjajan posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1768 Napisano Novembar 22, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lepe fotke. Steta sto niste napisali putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 22, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu,mnoooooogo dobro Svaka čast,gledao sam po par puta,zemlja vatre,do Azerbejdžana,ali ovo verujem da je još bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 22, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Veća mi je cena 2 meseca odsustvovanja sa posla - kako majku mu? Kad bi mene pustili tako, gde bi mi bio kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 22, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Auu kakve fotke.... Majstore od fotografije! Trejler je fantastican. Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Branko kasno krenuo pa ga nema na slikama? Odlicno, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel Branko kasno krenuo pa ga nema na slikama? To sam i ja hteo da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Novembar 22, 2016 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za avanturu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 22, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu,mnoooooogo dobro Svaka čast,gledao sam po par puta,zemlja vatre,do Azerbejdžana,ali ovo verujem da je još bolje Eh taj putopis i onaj stari , mislim da su kolege Hrvati pisali-muz i zena davno ovde, sa africom su isli..mozda i najbolji putopis! Super je sto sam procitao da planirate vec sledecu pustolovinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Respect... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 23, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel Branko kasno krenuo pa ga nema na slikama? Odlicno, svaka cast! Bane je u medjuvremenu postao cale pa je krenuo u neku svoju novu avanturu, a takodje Bane ne vozi off road ni milimetar Vidim da je neko pitao za 2 meseca. Vreme je zapravo manji problem kada si freelance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16197 Napisano Novembar 23, 2016 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan I opisivanje putovanja, tj. pisanje putopisa može biti svojevrsna avantura. Posebno ako iskočiš iz klišea. Samo se treba upustiti. Kao i u svaku drugu avanturu. Hajde, ne budete chicken-stripes putopisci; intervju i par sličica Valja imati dobrog štiva za zimske mesece. btw, fotke grme, koliko su dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 24, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Феноменално Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta vozite od motora,i kako su vas služili tokom putovanja,kako reaguju na različite kvalitete goriva.Iskren da budem nikad me nije enduro kao motor privlači,ali gledajući i čitajući putopise sve više mi se prelazi na neki putni enduro,e sad ne znam koji izabrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 24, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan ^ Sličnu dilemu ima i moj zemljak @Sumadinac. Ima tamo neka tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 24, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Šta vozite od motora,i kako su vas služili tokom putovanja,kako reaguju na različite kvalitete goriva.Iskren da budem nikad me nije enduro kao motor privlači,ali gledajući i čitajući putopise sve više mi se prelazi na neki putni enduro,e sad ne znam koji izabrati U pitanju su dve matore Afrike Twin (1995) Sa gorivom nismo imali apsolutno nikakvih problema, a osim par probusenih guma, jednog reglera i dotrajale pumpe za gorivo sto je standardna boljka na tom modelu, drugih problema nismo imali. Normalno motori su bili solidno pripremljeni pre puta sto znaci novi lageri, lanac lancanici, servis itd ... Putni enduro je zanimljiva ali i "siroka" kategorija. Naravno najvise zavisi od licnih potreba i preferencija .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 24, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mladene. Inace kolio se secam Mladen se inace bavi izradom/ montazom spotova, kratkih filmova itd. Tako da losem kvalitetu nema mesta. Profi. Zemlja vatre je bas bila bum a verujem da ce i ovaj video zapis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17546 Napisano Novembar 24, 2016 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 25, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan One fotografije, jel' to neki fotoshop, Alisa poslala ili sta? Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Novembar 25, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 'bemti sušu! Ništa to ne valja. Fali putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Putopis pod HITNO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 7, 2016 (promenjeno) Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo vasa tema: http://advrider.com/index.php?threads/trans-mongolia-2016.1191286/ Ok, sad vidim da jeste Promenio Decembar 7, 2016 član hard_rock 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 7, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Decembar 7, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, slike ubijaju koliko su dobre, trailer takodje. Ocekujem komplet video uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...