nenad98 6 Napisano Novembar 21, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR 350 1992 godiste pri prvom startovanju moram da udarim na kurblu oko 30-40 puta a kada se zagreje pali iz prve cistio sam karburator i opet isto sta moze da bude problem a kada sam ga uzeo palio je iz peve bar kod onog sto mi je prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 21, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveri sauh da li radi kako treba.Ako je on u redu postoji mogucnost da su ventili pretegnuti ili cak da je neki i izgoreo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Novembar 21, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sauh mi se vraca sam nece da stoji to sam zaboravio da napisem Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Novembar 21, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan kako ladan da upali bez sauha...nece da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Novembar 22, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da nece ali ni sauh nece da stoji vraca se Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ti drzi saug rukom. . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Novembar 22, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa on nece opet to su muke a niz brdo sto okrene tocak odmah pali Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a da mu ipak nije struja. . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Novembar 24, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije skinuo sam svecicu i sipao spricom gorivo i zavio svecicu i upalio iz prve mislim da me karburator zeza Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e onda ventili,karb, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da dopuniš akku...i drži ga malo u toploj prostoriji...meni se na skuteru isto događa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan dr350 ovog godista je na kurblu, nema acc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Novembar 24, 2016 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slicnu problematiku, i na kraju se ispostavilo da je bio los kontakt na akumulatoru, sredio to i posle palio ko mina, tako da, proveri struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Novembar 24, 2016 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kucni u lonce karburatora mozda zaglavljuje iglica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Novembar 24, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan cistio sam karb i opet isto samo sad se javio jos jedan problem trokira mi do 3000 obrtaja a preko normalno a kada povucem sauh radi normalno ne trokira sta bi to moglo da bude i da pitam cemu sluzi ova sisica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Novembar 24, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan za vakum slavinu se povezuje to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan cistio sam karb i opet isto samo sad se javio jos jedan problem trokira mi do 3000 obrtaja a preko normalno a kada povucem sauh radi normalno ne trokira sta bi to moglo da bude i da pitam cemu sluzi ova sisica? Nisi dobro očistio karburator. Ostala neka trunka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Novembar 24, 2016 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za vakum, onda je treba zapusiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Treba Kad sam imao dr prilikom jednog ciscenja je nisam zacepio pa je bilo malo problema dok nisam skapirao sto je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Novembar 25, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda i meni zbog toga trokira a sa cim da je zatvorim Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Novembar 25, 2016 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Neko kratko crevce i turi u njega neki sraf i to je to ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Novembar 26, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zatvorio sam onu rupicu i opet ocistio karburator i opet mi trokura do 3000 obrtaja sta moze to da bude Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad98 6 Napisano Decembar 1, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan cemu sluzi ovaj zaokruzen sraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Decembar 1, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je ovo Kawasaki ovde?Mislim da ti to smeta:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Decembar 1, 2016 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sraf za stelovanje smese. treba se zaviti do kraja i odviti onoliko krugova koliko pise u manuelu. Prvo ga odvi skroz, ocisti, i produvaj karb sa kompresorom tuda gde je bio zavijen. Na njemu bi trebalo da ima mala gumica. https://www.google.me/search?q=screw+in+Suzuki+dr+350&espv=2&biw=1600&bih=771&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwihttzu5tPQAhUkQZoKHdnzD5gQsAQILg#imgrc=4eGxQHKAhVymfM%3A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...