aca-pn 6434 Napisano Novembar 11, 2016 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sat Citizen model AT4010-50E. Sat je titaniumski, ima safirno staklo. Radio kontrolisan, sam podesava vreme preko atomskog sata i ima ugradjen automatski kalendar, pa "zna" koji mesec ima koliko dana zbog datuma. Vodootporan je do 200m dubine. Okacio sam i review za youtuba, tu ce te videti vise o satu. Kupljen je nov pre nepuna 2 meseca, ali posto ne mogu da se naviknem da nosim sat, nisam ga nosio ni 10 dana ukupno, odlucio sam da ga prodam. Cena 350e Tel 064 255 96 26 http://www.citizenwatch.com/en-ca-eco-drive/watches/watch-detail/?model=AT4010-50E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Novembar 13, 2016 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sat je rezervisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da kazem da nosim potpuno isti model vec tri godine i prezadovoljan sam ,mogu slobodno dakazem da je ovo najbolji sat na svetu u odnosu cena i kvalitet i cena je ok ,jedina mana sto je ovo sat predvidjen za americko trziste ,vredi svaku paru !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu je to mana? Ima podesene zone za London i americke gradove ,New York ,Chikago,Denver ,Las Vegas sto meni realno nece nikada trebati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Novembar 16, 2016 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sat kolegi sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...