CAJA 1171 Napisano Novembar 10, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju NOV dvodelni kožni Probiker prx-4 Br. 52(L) Kombinezon je kvalitetan nema nikakvih mana, nigde nije oštećen, poseduje sve protektore a jakna i pantalone se spajaju zipom. Može se lično pogledati kod mene a takođe šaljem i brzom poštom. U slučaju da vam pošaljem paket i da vam kombinezon ne odgovara, možete mi vratiti paket a ja ću vama novac. Kombinezon (približne) dimenzije: Najbolje ih uporedite sa nekom vašom jaknom/pantalonama sličnih karakteristika pošto je to najmerodavniji način da vidite da li će vam odgovarati. Jakna: Ramena širina od šava do šava: 49cm Dužina rukava spolja od ramena do zgloba:63cm Dužina rukava unutra od pazuha do zgloba:53cm Širina grudi od pazuha do pazuha: 56cm Dužina jakne napred od kragne do dole:49cm Dužina jakne nazad skroz od gore do dole:63cm Pantalone: Struk širina: 44cm Dužina spolja od struka do članka: 105cm Dužina unutrašnje strane nogavice:78cm Prodaje se isključivo u kompletu, cena je 150e. Za više informacija slobodno pitajte. 065 576 12 04 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 10, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu-kg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Novembar 10, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da bi idealna visina bila negde oko 180cm a što se tiče težine negde od 70kg do 80kg,po mojoj proceni ali sve zavisi od građe,znaš i sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 10, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nije malo veci,cena je odlicna kao i kombinezon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Novembar 11, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...