GuMi5 3108 Napisano Februar 10, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam do sada vidio ljudi su uglavnom zadovoljni Dragon solunarima...Pravi li Robert takođe i za skutere malih zapremina? Recimo 50-125ccm? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1410 Napisano Februar 10, 2017 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da Robert uopste ne radi auspuhe za skutere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Februar 10, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja teram već 2 sezonu Robertov auspuh na Stromu i prezadovoljan sam kako prelepim zvukom, tako i kvalitetom izrade koja je na vrhunskom nivou...Nije se ništa mrdnulo sa auspuha, dobilo bilo kakvu promenu boje ili slično... Nemam razloga da hvalim nešto ako nije dobro, osim ako ja nisam Robert a nisam, i ako mi bude trebao sledeći auspuh nema da se razmišljam...pravac Ada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 10, 2017 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Takodje preporucujem Roberta. Cisto iz znatizelje sam hteo da menjam zvuk na mom BMW K 100 RS. Robert je uradio vrhunski posao, gde god smo se vozili po Alpima svi zivi su se okretali da vide koji je motor. Verovatno nisu ocekivali motor star 32 godine sa tako dobrim zvukom. I ceo odnos musterije i majstora bio je stvarno na vrhunskom nivou i Robert je maksimalno korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Februar 10, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Takodje se prikljucujem preporukama za Roberta. Samo sto sam montirao njegov auspuh na motor. Drugi mi je koji imam, a prvi je pregurao skoro 3 sezone samo kod mene bez ikakvih problema (a nisam ja taj koji ga je montirao).Ispod je album sa slicicama gde se vidi kako to sada izgleda. http://imgur.com/a/KrXbUIspostavilo se da je auspuh jos kvalitetniji i lepsi nego sto sam prvobitno ocekivao da ce biti, a sto se tice saradnje sa Robertom, slobodno mogu reci da nikada ni sa kim nisam imao tako prijatne prepiske i da je covek ekstremno profesionalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kontaktirao tog Darka za fz6 covek mi trazio 400e duplo vise neko Robert da su zlatni hvala ti onda cu uzeti neki brend za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan TORA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Je li neko radio auspuh kod Darka za Yamahu R6 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cemo se svi sloziti, kada kupujes brendiranu stvar, svestan si da ozbiljan procenat cene odlazi upravo na to, na ime, brend.Otuda sam misljenja da su auspusi tog Darka neopravdano skupi, recimo vise nego duplo skuplji od Robertovih. Da se razumemo, ne kazem da nisu dobri, nemam neposredna iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam na SV-u Robertov izduv, placen je nekih 90€. Sa ostalima nisam trgovao, ali Roberta preporucujem svima. Svratio sam da uzme mere, odabrao model i nastavio put kuci. Nije hteo covek ni kaparu da uzme, kaze dogovor je dogovor. 3 dana kasnije sve u kompletu stiglo na kucnu adresu. Odseces fabricki na dogovorenom mestu, namestis nov Robertov izduv i uzivas u prelepom zvuku. Brzo i jednostavno, ziveo 100 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Neki kontakt Roberta i odakle je covjek ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan meni bi dosta pomoglo kad bi mi se javio neko ko je radio kod Darka ili Roberta nebitno mi je skroz,samo da mi kaze ili pokaze kako se cuje i kako je zadovoljan za ovaj moj motorin... neko kaze ne skidaj katalizator,neko kaze skini ga da fino motor prodise...i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan A kako se zove onaj sto pravi "Dragon" izduve, isto je iz Ade?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Februar 21, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Istvan Pozgai 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan meni bi dosta pomoglo kad bi mi se javio neko ko je radio kod Darka ili Roberta nebitno mi je skroz,samo da mi kaze ili pokaze kako se cuje i kako je zadovoljan za ovaj moj motorin... neko kaze ne skidaj katalizator,neko kaze skini ga da fino motor prodise...i tako Evo danas sam doterao motor od Roberta iz Ade . Moram i mogu reci samo reci hvala na prelepom radu i zvuku .Danas kad sam vozio do kuce uzivao sam u svakom momentu .Motor je prodisao i dobio kako rece Robert zvuk kakav mu prilici . inace rec je o motoru Honda Dominator nx650 1998godiste. Preporuka za coveka korektan ,dobar ,dobra komunikacija i dobar proizvod i zadovoljna musterija.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i snimak pre i posle na mobilnom ali nemoze da se cuje bas lepo razlika na mobilnom uzivo je bogami ono pavo i u voznji ,fabrikant je bzvz tih nista ,ovaj Robertov mu daje ne preglasan ali brutalan dubok zvuk i like it.Mogu reci jos da sam presrecan kad ga vozim samo bi se vozao i slusao kako prede sa fabrickim nije to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Mart 16, 2017 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, koliko te kostao izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Robert se prosle sezone nije javljao na tel.Jesi li ga meilom kontaktirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Robert se prosle sezone nije javljao na tel.Jesi li ga meilom kontaktirao?Sa Robertom izaljucivo preko mejla mozes kontaktirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 1118 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 17, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ukupno 150e. cev + auspuff. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Mart 18, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za Roberta takodje, uzeo sam njegov top 2015-te cim sam kupio ovaj motor i prezadovoljan sam i zvukom, kvalitetom izrade a i cenom.Poslao sam mu tehnicki crtez svog prikljucka i covek je uradio po tome, namontirao sam ga za 5 min, legao na srafove perfektno, bez ikakvih prepravki.Dobio i specijalan dihtung uz njega, otporan na temperaturu. -Sto se tice zvuka, dobio sam bas to sto sam zeleo, dubok i snazan zvuk a ipak ne toliko glasan, iako sam dobio i Db kiler uz njega (koji se montira za 10 sekundi pomocu jednog srafa) isti nema potrebe da se montira na duzim putovanjima.Sa DB-om sapuce, skoro kao sa fabrickim. -Necu reci da mi je motor prodisao sa njim, poboljsao ubrzanje a smanjio potrosnju i podigao krajnju brzinu za 10 km/h jer ce neki strucnjaci reci da je to subjektivan osecaj... -Kvalitet izrade je vrhunski, isti je kao i prvog dana kada sam ga namontirao, trazio sam da bude malo kraci i da bude izgleda brusenog alu jer mi je takav i ram.Dopada mi se i kapa na kraju, ne volim lonce kojima strci parce cevi, takvi mi vise idu na auto nego na motor... -Sto se tice cene, takodje sam prezadovoljan, izasao me nesto ispod 100e sa sve postarinom. Licno bih uvek pre uzeo njegov NOV top nego neki POLOVAN i polu-sprzen brendiran. Sto se mene tice, teracu i dalje njegove topove na svojim motorima. Fantastican covek i majstor, da ne kazem umetnik. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Mart 18, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju ko bi mogao da mu uradi auspuh za Hondu Shadow? Video sam u Louis-u da imaju da se kupe hromirani topovi pa sam cak razmisljao i o tome (da skinem postojeci fabricki top pa na fabricke grane da namontiram neke takve topove).... Mada ipak mislim da bi bilo nalepse da se uradi sve novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...