Mosavr 0 Napisano Novembar 6, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li moze da se vari jel to je aluminijum koliko ja mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 6, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se moze zavariti jos ako imas parce sto je otpalo onda je tek nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes ti to malo bolje i lepse da slikas da bi imali bolji uvid u ostecenja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Novembar 6, 2016 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan To je legura aluminijuma, ali se moze zavariti, a ako nemas parce moze se navariti, obraditi i prorezati nov navoj. Reci majstoru koji bude vario da vari po malo, jer ako ga pregreje moze hilzna da pretrpi deformaciju sto nebi bilo dobro. I da znas taj var je uvek meksi od prvobitnog materijala, pa vodi racuna kod prorezivanja navoja i stezanja auspuha. Predlazem da prorezes navoj samo sa 1. i 2. ureznicom a trecu da ne koristis, bice jaci navoj. Pozz i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mosavr 0 Napisano Novembar 7, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam imam parce koje je puklo....ali koliko bi to kostalo i jel neko to vec radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Novembar 7, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat je zavarivač. Evo ti tel, pitaj ga šta te zanima; 0653349159 Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mosavr 0 Napisano Novembar 7, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda raskupusao sam masinu i kao sto sam reka imam parce koje fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 7, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan To ce neko da ti zvarai za jednu crvenu, samo ces morati da nosis negde na glodalicu da ti obrade sedalni deo za izduvnu granu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...