Jovica B 126 Napisano Mart 3, 2020 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim, kacite slike svojih ljubimaca. Da ubacim i ja koju. Moj je do duse F nije RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Mart 3, 2020 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Jovica B imaš već temu za CBR 600F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 126 Napisano Mart 4, 2020 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jes, u pravu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da narucim integrisano stop svijetlo sa zmigavcima. Evo i slika kako meni trenutno izgleda zadnji kraj. Da li po nasem zakonu moze uopste integrisano jer cini mi se u EU da je zabranjeno a nasi ionako samo kopiraju, pa da me ne cimaju na tehnickom dzabe i onda mi je lakse neki minimalistican fender eliminator da stavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5145 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako ? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo bih makao sve ispod i napravio neki minimalisticki drzac za tablice (sa led osvjetljenjem jer to mora?) a takodje se razmisljam takav akrapovic da trazim ali moram da ga cujem uzivo prvo cuo sam ga samo na idle-u, arrow isto plus malo turiranja i nije mi bio nesto vau naspram stock. Iskreno, kad je drug dosao sa x maxom sa akrapovicem, i palim ja ok standradno, kad odjednom cujem grmljavinu, ko zvijerka, gledam okolo koja je to masina kad ono xmax nije mi svejedno bilo hahaha. Ne trazim dernjavu ali malo dublji i drugaciji zvuk. Inace kolega Zaki mi je odgovorio na pitanja u privatnoj poruci al neka ostane post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5145 Napisano Mart 13, 2020 Drug član, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspes da mi nadjes plastiku koja dolazi fabricki na ovo mesto lampe ispod repa - od mene dobijas lampu... ova ima zmigavce integrisane u sebi ( po pola svetli zuto kad das zmigavac ) , i etoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Septembar 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan CBR600RR 2008, Ukoliko neko prodaje led stop svetlo u repu sa integrisanim žmigavcima, zainteresovan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5145 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da ti poklonim , ukoliko imas da mi das plastiku koja dolazi tu u repu umesto tog svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5145 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ps - eno imas sliku , par postova iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Septembar 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Imam, ali je fali pola.. Verovatno je remus poceo da je topi pa je neko isekao 6-7cm do kraja repa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5145 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E jebi ga... ako budes izvalio gde ima da se kupi , cimni me ... ja cu je kupiti a dacu ti lampu sa migavcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Septembar 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da bi neko prodao samo tu plastiku, ako slucajno naidje javljam ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chelios97 1 Napisano Mart 26, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci i devojke,imam u ponudi Hondu CBR 600rr,2007 godište,od dugogodišnjeg vlasnika,pa me zanima kakva su iskustva sa njom? Inace i još jedno možda glupo pitanje,ja sam visine 187cm i zanima me je l ona previše mala za mene ili ne? Izvinite ako nisu stručni izrazi jer pre svega nemam neko iskustvo toliko,pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 3. 2021. at 23:10, Chelios97 je napisao: Pozdrav momci i devojke,imam u ponudi Hondu CBR 600rr,2007 godište,od dugogodišnjeg vlasnika,pa me zanima kakva su iskustva sa njom? Inace i još jedno možda glupo pitanje,ja sam visine 187cm i zanima me je l ona previše mala za mene ili ne? Izvinite ako nisu stručni izrazi jer pre svega nemam neko iskustvo toliko,pozdrav svima! Raširi CBR 600RR je malen motor i svi vislji od 175cm izgledaju ogromno na tom motoru. Sto se tice motora najslabiji je u klasi ali meni najzanimljivi jer je neuporedivo upravljiviji od konkurenkcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 7. 2021. at 12:51, Nemanja Petrovic je napisao: CBR 600RR je malen motor i svi vislji od 175cm izgledaju ogromno na tom motoru. Sto se tice motora najslabiji je u klasi ali meni najzanimljivi jer je neuporedivo upravljiviji od konkurenkcije. Raširi Ja sa 196cm razmatram upravo CBR 600RR kao najdocilniji supersport motor u toj kategoriji. Koliko je to loša odluka? Kako ću izgledati na njemu, pravo me zaboli... Promenio Avgust 18, 2021 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Avgust 20, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 8. 2021. at 23:59, blackmore je napisao: Ja sa 196cm razmatram upravo CBR 600RR kao najdocilniji supersport motor u toj kategoriji. Koliko je to loša odluka? Kako ću izgledati na njemu, pravo me zaboli... Raširi I mene nesto zabole pimpalo kako cu drugima da izgledam na motoru ali ce ti biti jako neudobno na tako malen motor zbog visine. Mada kad je Loris Baz sa oko 2m mogo da vozi one malene MotoGP motore sto nebi mogo i ti CBR 600RR (slicne su dimenzije motori imao sam prilike da vidim Rosijev motor na sajmu u BG) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 8. 2021. at 20:17, Nemanja Petrovic je napisao: I mene nesto zabole pimpalo kako cu drugima da izgledam na motoru ali ce ti biti jako neudobno na tako malen motor zbog visine. Mada kad je Loris Baz sa oko 2m mogo da vozi one malene MotoGP motore sto nebi mogo i ti CBR 600RR (slicne su dimenzije motori imao sam prilike da vidim Rosijev motor na sajmu u BG) Raširi Ma naravno, supersport je neudoban u gradu kako god okreneš. Ko zna šta ću ja na kraju i uzeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 4, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Једног очуваног Строма 2004. годиште. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 9. 2021. at 17:30, СајберГастарбајтер je napisao: Једног очуваног Строма 2004. годиште. Raširi Da ima nečeg što nije promaja u mojoj glavi to bi bila idealna solucija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...