Kowalski 363 Napisano Novembar 2, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je vel. S ali pre bi se reklo da je M. Ja sam 183/83kg i nema problema kad je obucem. Ima zimsku postavu i sve protektore. Rukavi se skidaju pa moŽe da se nosi i kao prsluk. Zadnja slika pokazuje kako na meni stoji cena za članove 5000din.(i prednja i zadnja) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Novembar 2, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije jakne: Ne znam zašto mi je dve poslednje u oglasu postavio u horizontali jer su mi u kompu normalne ? Izvinjavam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Novembar 2, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas šta interesuje ? može na PP ili 061/11-46-909 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...