nemanjacar 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovako zanima me koji biste motor pre uzeli, naravno rec je o novom motoru: Honda CBR600rr ili Suzuki GSXR 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hondu zato sto je Honda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hondu zato sto je Honda ;D Takodje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano April 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan gsxr zbog gabarita, kubikazhe, elastichnosti, izgleda(subjektivno) i da, veliku kubikazhu nishta ne mozhe da zameni... sve shto bi radio sa 600rr bilo bi lakshe sa 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Suzana uvek...... Suzuki VOLIM,Hondu POSTUJEM,Yamahu bih VOZIO....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo Suzuki da sam na tvom mestu imao sam Suzuki 600 k5 i taj je isao ko metak a ne ovaj novi gixxer 750 ima brale preko 150 konjica uhuhuj. Suzuki ! ;D Pa vidi se da sam suzuki fan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma dvoumim se izmedju ta dva motora, jedan cu sigurno uzeti sledece sezone pa zato pitam koji bi vi pre uzeli U svakom slucaju hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan To su iskljucivo racing orjentisane masine. Van krivudavog puta ili staze neces se bas nesto lepo navozati. Suvozac je nocna mora. Oba su prilicno nezgodna za pocetnike, pogotovu GSXR750. K7 propinje prednji u vazduh u prvoj, drugoj, pa i u trecoj. Provozaj oba pre nego sto pazaris, cisto da vidis treba li ti tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Suzana uvek...... Suzuki VOLIM,Hondu POSTUJEM,Yamahu bih VOZIO....... :D Yamahu vozim :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hondu,zna se.....ne treba experimentisati... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno GSXR750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan CBR 600rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 3, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Honda ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Suzanu. Ta kubikaza je zlatna sredina izmedju 600 i 1000 a 600/750 k8 su po mom ukusu najlepši R-ovi na tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuu :o :o :o Sad ste me jos vise zbunili :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad lepo da navedete konkretne prednosti jednog u odnosu na drugog, ili ako neki ima neke nedostatke, a ne ovako da zbunjujete coveka. Jedan post "ja bih Hondu", drugi "ja bih Suzuki" i tako naizmenicno. Ne pomazete tako nimalo. Batalite i to sta je lepse, jer ne mora da znace da je onaj sto je vama lepsi, lepsi i njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano April 3, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad lepo da navedete konkretne prednosti jednog u odnosu na drugog, ili ako neki ima neke nedostatke, a ne ovako da zbunjujete coveka. Jedan post "ja bih Hondu", drugi "ja bih Suzuki" i tako naizmenicno. Ne pomazete tako nimalo. Batalite i to sta je lepse, jer ne mora da znace da je onaj sto je vama lepsi, lepsi i njemu. Dechko nije ni pitao za prednosti i mane vec koji bismo mi motor kupili da smo na njegovom mestu... U skladu sa pitanjem je dobio i odgovore. Znaci ovako zanima me koji biste motor pre uzeli, naravno rec je o novom motoru: Honda CBR600rr ili Suzuki GSXR 750? ^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je u pitanju samo puka radoznalost sta bi smo mi odabrali. Decko se dvoumi, i verovatno je hteo da vidi sta bi mi odabrali, i zbog cega, da bi i on sam mogao lakse da se odluci. Ukoliko to nije slucaj, onda tema nema smisla nikakvog, ali da vidimo sta on ima da kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 3, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sedeo sam na hondi 2006. model. mala je strašno. svi kažu da je extra motor ali ja je ne bi kupio ni u snu baš zbog toga. u ovom slučaju ako je suzuki veći uzeo bih njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 3, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Yamahu R6, dakle 600 kubika, ali kao odgovor na tvoje pitanje kažem Suzuki, jači je, nebitno što je Honda verovatno dugotrajnija. A i lepši je, bar meni, mada je najlepša nova R6 ;D Ako već kupuješ nov motor, sigurno ti nije važna dugotrajnost, odnosno verovatno ne planiraš da ga voziš 10 godina, već par godina i prodaja. U tom slučaju ti dugotrajnost svakako nije merilo. Ali ako si početnik, onda ti ne bih preporučio nijedan od ova dva motora, pogotovo ne 750 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Moram da te pitam zasto se dvoumis izmedju 600 i 750? Zar ne bi bilo logicnije da poredis cbr600 i gsxr 600? Po meni (a nisam jedini) jasno je da je tu Suza svakako u prednosti ali dok ne saznam zasto ne 600 i 600 necu dalje da ti kvarim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 3, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ma dvoumim se izmedju ta dva motora, jedan cu sigurno uzeti sledece sezone pa zato pitam koji bi vi pre uzeli U svakom slucaju hvala na pomoci E stavarno si kralj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Mislis CAR ? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan mada je najlepša nova R6 ;D ma ovo brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh zamalo glavu uzgubih ;D ;D ;D E sad ozbiljno znaci nisam se lepo izrazio i izvinjavam se svima ako je doslo do nesporazuma. Hteo sam da cujem koji biste vi motor pre uzeli i da mi kazete prednosti i mane. A zasto se dvoumim izmedju CBR 600rr i GSXR 750, a ne izmedju CBR 600rr i GSXR 600, pa logicno jer pih pre uzeo hondu nego suzanu 600 to je to. Hvala na razumevanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...