Mosavr 0 Napisano Octobar 31, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz imam problem sa hondom...naime pocela je nenormalno da baca ulje na auspuh ...sa sve to moze da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Octobar 31, 2016 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jel sam pravis mesavinu ili je motor mesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mosavr 0 Napisano Novembar 1, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pravim sam...na 5l jedna bocica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 1, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su karike malo oslabile pa je sagorevanje losije. Ili ima druga stvar,a to je da ti se sjebo semering na menjacu,pa je pocela da guta i ulje iz menjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6709 Napisano Novembar 2, 2016 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti... Ali kako se to onda, cisto kao primer, desi skuterima koji nemaju menjac . Pre bilo kakvog rasturanja, koje ne iskljucujem, pozabavi se auspuhom, posebno prigusivacem. Izgleda da to niko nikada nije cistio, a to je na cvajama obavezna, redovna servisna radnja. Ako je model sa katalizatorom, taj je svoje odkatalizir'o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 2, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moze i da bude lose ulje za mesavinu, jaka mesavina, voznja u niskim obrtajima cesto..... itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 2, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti... Ali kako se to onda, cisto kao primer, desi skuterima koji nemaju menjac . onda je u problemu karike,klip,stublina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mosavr 0 Napisano Novembar 2, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sumnjam na to da je otisao semering posto mi izgleda da je ulje kao iz menjaca...a da li to moze da pravi problem sto trokira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 2, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nemozes ti nikako po ulju koje kaplje iz auspuha zakljuciti da li je dvotaktol ili ono iz menjaca,jer je sagorelo zajedno sa benzinom i stiglo do auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mosavr 0 Napisano Novembar 2, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan aha pa videcu da li je pao nivo ulja u menjacu da bi znao da li je iz njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 2, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ulja u menjacu, dosta tio je nekoliko kapi, protrljas izmedju prstiju i pomirises da li mirise na benzin, a i vidis dal je retko ( kad je motor hladan ). To sa uljem na auspuhu i sa vecim dimom hoce da se desi i kad se stalno vozi po gradu. Meni se to desavalo, i onda napravim neku voznju u cugu 50 - 100 km na otvorenom, i kad stanem - auspuh suv ko da je motor cetvorotaktni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mosavr 0 Napisano Novembar 2, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa moze i to da bude posto mi motor nece preko 7 hiljada pa nmg da ga izduvam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...