Протомајстор 212 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Шта је посреди? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Novembar 12, 2016 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan "Što je babi milo, to joj se snilo." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam , ako jos nije , da ce kolega uskoro da kupi novi motor ( polovni ) .... i da ce da podeli koju sliku sa nama .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Motori za englesko trziste imaju drugaciji far, tj snop baca drugacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vinergy 22 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Geneva Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Motori za englesko trziste imaju drugaciji far, tj snop baca drugacije. Mislim da se to ne odnosi na sve motore, treba proveriti. Meni su u BMW UK rekli da je univerzalan far na LC modelu. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam , ako jos nije , da ce kolega uskoro da kupi novi motor ( polovni ) .... i da ce da podeli koju sliku sa nama .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam , ako jos nije , da ce kolega uskoro da kupi novi motor ( polovni ) .... i da ce da podeli koju sliku sa nama .... Znas ti nesto , vidim .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari kupljen adv ovde kod nas u Pozegi, razmisljao sam o u uvozu iz Svice, ali posto nemam nikoga tamo ko bi mogao da mi pogleda i proba, odlucio sam se na kupovinu ovde kod nas. 2009, ima sve od opreme, malko je bio zapusten , ali bice to kod mene sredjeno koliko danas, pa kad bude gotov onda me eto sa vise fotki. Zahvaljujem se svima na savetima i ponudama 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Novembar 13, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitaaaaaammm! Lepa kombinejšn boja, baš lep. Imaš i bačne kofere, mislim jesi dobio uz njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Novembar 13, 2016 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Novembar 13, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Aha, znam ovog. U zdravlju ga vozio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Novembar 13, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom valjda cu i ja uspeti da se popnem na nekog slicnog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sretno !! Lep motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Novembar 13, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh je motor . Mnogo dobro izgleda . Sa srecom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke,sad ti je srce na mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 706 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Lucky postavio temu nedavno za organizavanje skupa samo za BMW motore , izgleda da su citavu temu obrisali .... cini mi se da mora da je vratimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama, imam i kofere, treba mu jos jedno pranje i bice top, predhidni vlasnik i nije bas vodio racuna o motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Velimlje: Nisam postavio takvu temu. Na BJB TDM voznjama je bilo vise drugih motora nego TDM-ova Ja nemam nista protiv druzenja sa vlasnicima bilo koji motora. @Laband: CESTITAM! Pitanje: sta je bilo sa onim sedistem sa slike koju sam ti poslao? Ovde ga na motoru nema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na ovo , bice na prodaju,pozto mi je fabricko odlicno, dobio sam i odelo koje ce isto biti na prodaju posto mi je veliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da ga je nudio i meni, ali se ne secam koje je. Ajde cujemo se na PP kad formiras cene. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Novembar 16, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke i sa moje strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Novembar 16, 2016 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Živ i zdrav bio i svoga adv-a se navozio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 16, 2016 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala narode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Novembar 17, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je tezak motor sa svom ovom dodatnom opremom ? Kada ga pogledam ovako ne bih se usudio da ga vozim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2087 Napisano Novembar 17, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije. UK je do juče bila u EU i to nije bilo posebno tržište kao USA sa posebnim standardi UK je jos uvijek u E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...