amos011 46 Napisano Octobar 27, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Crash pads (slajderi) za Suzuki gsx 750 f 1999-o godiste. Ne mogu oni univerzalni, bar ja nisam nasao rupu na ramu gde bi to moglo da se uvrne. Znaci trebaju mi slajderi sa adapterima koji bi se pritegnuli na ram a onda na adaptere idu slajderi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom sajtu mozes dda vidis kako se to montira na tvoj motor.Kada se skine stranica onda se vidi gde se montira ploca nosac slajdera.Tu plocu mozes i sam da napravis na tu plocu mogu da se postave moji univerzalni slajderi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 28, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom sajtu mozes dda vidis kako se to montira na tvoj motor.Kada se skine stranica onda se vidi gde se montira ploca nosac slajdera.Tu plocu mozes i sam da napravis na tu plocu mogu da se postave moji univerzalni slajderi. Ja bih voleo sve komplet ako ima neko da ponudi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 29, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom sajtu mozes dda vidis kako se to montira na tvoj motor.Kada se skine stranica onda se vidi gde se montira ploca nosac slajdera.Tu plocu mozes i sam da napravis na tu plocu mogu da se postave moji univerzalni slajderi. http://www.gsg-mototechnik.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1868 Napisano Octobar 29, 2016 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo probušiš rupu i montiraš ima mnogo polemike o tome ovde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 3, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Lepo probušiš rupu i montiraš ima mnogo polemike o tome ovde na forumu. slajd.jpg Ne bih bas da busim ram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1868 Napisano Novembar 3, 2016 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoj izbor i obrazloženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 4, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmisljao, pa sam probusio ram.... gvozdeni je to motor, ne fali mu nista tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Novembar 24, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu moj da probusim pa sta bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 24, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moj probusio dok sam vozio. Nije lose samo da se ubace biksne kako se ram nebi spljosnuo od stezanja srafa, a mogu posao da zavrse i velike podloske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Novembar 27, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preskocio busenje rama. Da li ima neko kod nas ko to moze da napravi? Na e-bay-u je oko 70-80$, nadam se da moze neko to da napravi za manje para ovde kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj kolegu Charlija, on je pravio nekada za njegov kod majstora, po njegovim nacrtima i ispalo je odlicno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 7, 2016 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan za 600F ima eno u oglasima neko prodaje odlicne nosace i slidere. ja sam pravio isto za 600F jer 750F ima veci hladnjak i smeta pri kacenju, nikad se nisam dalje zamajavao sa prigodjavanjem. ram ne busi, smisli bilo sta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Decembar 15, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zavario plocu na ram. skinuo stranicu . napravio sam stitnike kod majstora montiro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...