Milan007 37 Napisano Octobar 25, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vec dugo razmisljam da se predstavim ali nisam zeleo posto nisam imao motor, sada se vec ozbiljno planira kupovina pa rekoh red je.. Kao sto vec vidite moje ime je Milan, zivim i radim u Svedskoj (Stockholm), volim motore, ali nikako nisam imao sredstva za isti. Vozio sam pre, tomos automatic (od 14 do 16god), zatim APN 4 (od 16 do 18-19) pa pauza dugih 6 7 godina, sada kad sam polozio planiram nesto vece uzeti oko 500 600 kubika, ali otom potom ne zurim nigde.. To je to ukratko.. Ako vas nesto zanima slobodno pitajte, tu sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Octobar 25, 2016 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozz... Brate jesi to vozao Tomosa po Švedskoj? Hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano Octobar 25, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @Bane je: Nisam, ovde sam tek 4 godine.. U srbiji sam vozio, dok cale nije pijan sleteo u kanal, od tada nije bio u voznom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao... Koji su motori u planu, šta preferiraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano Octobar 25, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, to je razlog registracije na forum, vozio sam te male motore, vozio sam par puta drugarevu apriliu 125 ccm i to mi je malo, ne mislim ja da vozim 300kmh na sat da se razumemo, ali zeleo bi da ima snagu da povuce lepo, do recimo 130 140kmh, i da ima lep zvuk. E sada, visok sam oko 190, a tezak oko 120kg.. Volim trkalice, ali planiram da putujem sa motorom takodje, pa razmisljam o nekom Touring modelu. Licno honda cbr 600rr je najlepsi motor po meni, ali mislim da mi je mali, i zbog toga me odbija. Naleteo sam ovde (u Svedskoj) na jedan kawasaki z800 2015 godiste, pristupacna cena, i svidja mi se jako, ali me odbija to sto smatram da mi je opet pa jako za prvi motor, i naravno imam neku dozu straha da sednem na tako jaku masinu. Al trenutno samo on ovde na oglasima da mi je privukao paznju, ne planiram brzo da kupujem motor cekam nesto da iskoci jos, ima vremena do sezone, i plus sto prvo sada vec planiram opremu svu da kupim... Valjda nisam smorio sa dugim postom, ali slabo imam drugara iz moto sveta, pa mi je ovaj sajt jedini trenutno vid edukacije u vezi svega oko motora. I naleteo sam na neku temu oko nekih vasih edukacija u praksi, kao neka skola za vozace, pa i to planiram da posetim kad budem dosao u Srbiju u martu aprilu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjace i dobro dosao! Ja sam skoro presao sa skutera od 50 na motor od 500cca, mozda tvojoj ergonomije i potrebama (putovanje) vise pristaje neki enduro ili touring od naked kakav je z800, opet na tebi je da odlucis sta te vise privlaci i sta ti vise lezi. Prema svakom motoru treba imati strahopostovanja, manje je bitno koliko je on jak od toga koliko si ti kao vozac svestan i jak u glavi. Smatram da najvise ginu oni koji na motor sedaju previse samouvereni, misleci da su najbolji vozaci na svetu i da za njih granice ne postoje, to je samo moje misljenje. Svakako zelim ti puno srece u odabiru motora, a ideja da vec sad kupis opremu po meni je veliki + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam baš za Z800 da ti ke nešto za putovanja, drugar ima novog, te mu duva, posebno na *uda, gornji deo da ne govorim, sedište dizastr, ruke trnu, takav položaj jbg. To je klasičan kafić-navuci ga-opet kafić- i predator kaciga obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Octobar 26, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve su ti finansije..ali po meni bi ti MT-09 Tracer pasovao samo tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano Octobar 26, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Do sada sam sedao samo na trkalice, i to jednu provozao, i polozaj tela mi ne ogovara. A ovaj z800 sam video na oglasima, ne znam nista o njemu, tj, gledao sam neke klipove na youtubu i hvale ga.. Naravno nisam mislio da ga kupim dok ga ne probam i to, al samo kazem otprilike sta mi se svidja na izgled.. I ova Mt tracer je lep motor, samo sto sam sa matorcima jedva saopstio da planiram da dam oko 6 hiljada eura za motor, oni jako tesko to prihvataju.. Verujem kao i svaki roditelji.. Al ovih yamaha nema na oglasima, samo novo da se uzme, a ja bi radje par godina staro kupio, tako 2014 15, zbog nekih tako gluposti sto verujem da su oni sanirali, a i sto bi trebalo da vredi bar 2 3 hiljade eura manje, to je automatski vise novaca za gorivo i neku eventualno extra opremu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...