GromH 59 Napisano Octobar 23, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, pre oko dva meseca imao sam udes sa motorom, sve je prošlo manje-više ok, na motoru su pukli neki periferni delovi poput retrovizora, nosača za žmigavce i kutije za prednji far. Napukao mi je i cover za filter za vazduh (ovo), i ručica za tempomat je iskrivljena tako da se ne vraća sama u inicijalni položaj. Tada na dan udesa motor je radio fino cak i posle pada, prijatelj moj je seo na njega i odvezao ga kući. Mesec dana posle kad sam ja pokušao da ga upalim nije hteo, čulo se neko šuštanje praćeno nekim tk-tk-tk zvucima. Deluje kao da nije hteo ni da vergla, niti reaguje ikako na davanje gasa. Prvo što mi je palo na pamet je da se akumulator ispraznio, mada sam pokušavao da ga upalim na nizbrdici ali nije hteo - tu se malo zakašlje i zavergla ali se ugasi. Drugo što mi pada na pamet je da se taj filter razbio i da zbog toga previše vazduha ulazi u motor i ne može da napravi dobru smesu za paljenje. Ne znam šta bi još moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 24, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Личи на акумулатор ( тк,тк,.... ) је звук аутомата , провери акумулатор ( напуни ) онда га заверглај месец дана је довољно да нема снаге да завергла . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan 750 je Shadow. Probacu da ga jump-startujem uz neki auto, nadam se da ce da upali oterao bih ga na servis, ali ne znam kako da dodjem do servisa Inace, usled ovih nekih pokusaja koje sam imao da upalim izgleda da se akumulator skroz ispraznio posto se sad vise ne cuje ni to tk-tk, a i far i lampice na kontrolnoj tabli jedva da rade, onako bledo im je svetlo na izdisaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 25, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Мојне на ауто ако је мртав аку узми лепо напуни па онда пробај Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 829 Napisano Octobar 25, 2016 Zainteresovan, 787 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Мојне на ауто ако је мртав аку узми лепо напуни па онда пробај A zašto ne na auto ako je prazan aku i ako hoće samo da ga upali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9072 Napisano Octobar 25, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3234 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Мојне на ауто ако је мртав аку узми лепо напуни па онда пробај A zašto ne na auto ako je prazan aku i ako hoće samo da ga upali? neće to dobro da radi... bolje je da ga napuni, pa da ga bajpasuje i sa autom, da može duše da vergla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6420 Napisano Octobar 25, 2016 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Poslušaj šta ti ljudi kažu, napuni dobro akumulator i upaliće sigurno. Ukoliko ti je prazan accu a upališ ga na kablove pa ih otkačiš može da ti crkne regler (ako već nije) a zatim i CDI.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 25, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ја покушао да помогнем човеку како ваља да неспали нешто , зна се процедура ( е нек си му реко чика Аракис ) увек се нађе неко да зачини 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na savetima Koji je najbolji/najlaksi nacin da napunim akumulator? Vidjao sam da postoje oni portabl punjaci, ali to nazalost nemam, a ne daju mi se bas velike pare za jednu upotrebu, vec me ceka popravka motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 829 Napisano Octobar 25, 2016 Zainteresovan, 787 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poslušaj šta ti ljudi kažu, napuni dobro akumulator i upaliće sigurno. Ukoliko ti je prazan accu a upališ ga na kablove pa ih otkačiš može da ti crkne regler (ako već nije) a zatim i CDI.. Hvala na odgovoru. Nisam znao da prazan aku može da dovede do ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6420 Napisano Octobar 25, 2016 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prazan accu se ponaša kao "rupa bez dna" i povuče veoma veliku struju punjenja, reda 10 - 15A koju retko koji regler može da izdrži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 25, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zameni svecice. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 31, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na savetima Koji je najbolji/najlaksi nacin da napunim akumulator? Vidjao sam da postoje oni portabl punjaci, ali to nazalost nemam, a ne daju mi se bas velike pare za jednu upotrebu, vec me ceka popravka motora. Имаш и начин пуњења преко аутомобила то је да негде у хауби или кабини скембаш тај мали аку од моторина и повежеш на ауто аку ( док возиш !!!) никако да је повезан када аутомобил треба да палиш Док возаш пунићеш и један и други то ти је најјефтиније решење без пуњача Наравно безбедност на првом месту Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...