Stile 507 Napisano Octobar 24, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan moze 2018? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta ce biti i kako ce biti 2018...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta ce biti i kako ce biti 2018...... Ovo gore napisah nocas a vec jutros cujem vesti da je u Queta ,Pakistanu izvrsen napad na policisku akademiju ....dosta poginulih a to automatski znaci da neki tamo putnici ce imati velikih problema da nastavi kroz Belucistan...a inace policija ih prati radi sigurnosti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Rizican Pakistan,i u ovim putopisima do sada dosta zadrzavanja i uvek pratnja policije . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 25, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i zbog toga moze da bude zanimljiv...ko prodje ,prodje a oni koji ne prodju ....o njima bi se pricalo . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Octobar 26, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ugrubo kilometraza India, Nepal i neke tvoje proracune za kostanje iste? Naveo si koliko je karta, motor...koju su okvirni troskovi puta bez toga u varijanti da se motor proda i da je povratak avionom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 27, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Milx....ta varijanta bi otprilike kostala oko 1200 do 1500 E ukljucujuci povratnu kartu za mesec,mesec i po dana verovatno bi napravili oko 4000 do 5000km jer klopa,spavanje i benzin su relatvno dosta jeftini od ostalih delova sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Octobar 27, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znači, sa motorom da se tamo kupi, 3000 minus prodaja motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan To bi otprilike bilo to.. and something to remember for the rest of you`r life.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Octobar 28, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam mnogo veću cifru, ovo uopšte nije skupo bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...teoretski, kada bih uspeo da prodam motor preko zime... Uhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od budućih vožnji,ali ne 2017.Sledece godine Africa i malo Azija i biće dosta.Inace,za sada,svaku vožnju,svaki zadati cilj bih voleo odvozati motorom kad god i kolko je to moguce.Nije mi cef da odem avionom ili da veći deo puta prodjem brodom.U svakom slučaju gledajući po netu,prelepo je provozati i videti te predele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Darko dav....lepo je da imas plan za 2017 ali kazes da ti nije cef da ides avionom ,,itd...pa ako malo uradis domaci zadatak videces da bas nemozes svukuda da odes motorom i da se provozas tek tako i nazad...logistika papira a pogotovo pasos Srpski nije dobro stojeci svukuda jer su ti potrebne vize pa tranzitne vize koje moras ovde izvaditi pre ne goli pocnes da putujes a one recimo vaze od dana izdavanja 30 dana a do tamo ti treba toliko .......zatim restrikcije da strani registrovani motori nemogu uci u neke zemlje ...moze se voziti samo sa turistickim vodicem i to kosta debelo jer mora da se okupi vise ljudi da bi to bilo rentabbilno... Ja malo imam to olaksanje jer imam dva pasosa ...velikavelika prednost. Pozdrav i nezaboravi .....dobra priprema i sto vise info nemoze da te ...povredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Darko dav....lepo je da imas plan za 2017 ali kazes da ti nije cef da ides avionom ,,itd...pa ako malo uradis domaci zadatak videces da bas nemozes svukuda da odes motorom i da se provozas tek tako i nazad...logistika papira a pogotovo pasos Srpski nije dobro stojeci svukuda jer su ti potrebne vize pa tranzitne vize koje moras ovde izvaditi pre ne goli pocnes da putujes a one recimo vaze od dana izdavanja 30 dana a do tamo ti treba toliko .......zatim restrikcije da strani registrovani motori nemogu uci u neke zemlje ...moze se voziti samo sa turistickim vodicem i to kosta debelo jer mora da se okupi vise ljudi da bi to bilo rentabbilno... Ja malo imam to olaksanje jer imam dva pasosa ...velikavelika prednost. Pozdrav i nezaboravi .....dobra priprema i sto vise info nemoze da te ...povredi. Potpuno si u pravu.Ali ja trenutno pričam o svojoj situaciji,toliko mesta nisam prošao,da mi je sad najlepše samo voziti.Dace bog da vremenom sve papiroloske probleme prevaziđemo,pa da odvozimo zemlje i predele koje si ti obišao.Do pre par godina,za mene biti bajker je znacilo obići što više skupova,hvala bogu na ovom forumu,što sam pročitao toliko putopisa,da me je želja za daljinom i novim predelima toliko povukla,da ni sam ne poverujem u to eto u prošloj godini ni jedan skup,a Pet zemalja.Sta reči,nego hvala vam puno na otvaranju vidika. Ode ja dalje od teme,ali naravno da bih uvek voleo da odvozim ovu turu Svako dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 30, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si otvorio sebi nove vidike....i zelju za necim daljim i drugacijim od nase svakodnevnice .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 9, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki puno sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...