Miki_954 78 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stranac sa papirima, ja sam ga vozio bez plastika celo leto, sluzio nam za zezanje. Na njemu je nov akumulator i regler, nova sajla gasa, nova sajla brzinomera, kn filter, ociscen karburator, izduv je leo vince orginal koji sam ispeskirao i ofarbao, kocnice rade na pipanje, pali na kurblu i na alanser. Sve plastike, far itd imam, moze da se sklopi. Vozio sam ga na tablicu i na papir od pezo trakera i niko se nije bunio . Cena je 150e. Mat plastike su ofarbane, ostalo je da se ove ostale ofarbaju i bice tip top. Masina odlicna 0659119606 Miki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Octobar 16, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgeda za to godiste... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan lepa plava boja pa sta je reci??? jaka mašina pa oćeš nešto slabije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 17, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo novi projekat Miljane ne sviraj k..... bolje idi sesni nesto. Trenutno je bez plastika, tako da dzabe slikati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 17, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Zip - a, mozda bi ga uzeo za delove, al bi voleo da vidim sta uzimam - ima ih vise modela i razlicitih plastika, kocnica i slicno. Al bi voleo da vidim kako izgleda. Ako mozes napravi neku sliku i skutera i plasatika . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 17, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Moze javi se na viber pa da ti pustim slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 19, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, ajmo.. samo smeta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Octobar 19, 2016 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Šta da radimo mi koji imamo tel.sa monohromatskim displejom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 19, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljajte Ubacicu veceras kad dodjem kuci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 19, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljajte Ubacicu veceras kad dodjem kuci hehe...kad dodjes kuci....pa ti kad dodjes kuci neces znati gde je levo a kamoli skuter slikati....sutra jarane popij rasola malo i neka te neko pridrzava i nabrzaka uslikaj i natrag na spavanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 19, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jebe ovaj, ne vadi https://imagizer.imageshack.com/img924/2402/D2D9rX.jpg https://imagizer.imageshack.com/img921/5453/383hzO.jpg https://imagizer.imageshack.com/img924/5682/WzcSF8.jpg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 20, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za druga clana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 22, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...