jokram 63 Napisano Octobar 14, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj na moje ime mali VStrom. 60.000km decembar 2007 godine, kupljen u Srbiji. Cena 5100 eur. Redovno odrzavan u ovlascenom servisu. Original suzuki skid plate, rol bar, hand guard, centralni stender, 12V uticnica. Givi nosac bocnih kofera. Gume Metzeler tourance next i lanac sa lancanicima od prosle sezone presli oko 5000 km. Zamenjene sve plocice, ulje u stapovima. Pancirna creva prednje kocnice. BMC filter vazduha. Beli migavci idu i zuti. MRA vizir. Touratch nosac navigacije. Uz motor idu i koferi sa slika, zadnji 53l i bocni po 40, kao i tank torba od 22l. Motor ocuvan, bez ulaganja. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Octobar 14, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom prodaja! Jel idu bocni ili samo nosaci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 14, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom prodaja! Jel idu bocni ili samo nosaci? Čitati opis u oglasu do KRAJA ....pa će ti se samo kazat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Octobar 17, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I koferi naravno! A ako nekom pase ide i Rev'it adventure jakna, obucena jedno 5 puta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Octobar 17, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican, gledao sam ga vise puta. Samo mi fali malo ili malo vise para para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Octobar 17, 2016 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odlican, gledao sam ga vise puta. Samo mi fali malo ili malo vise para para bezobrazne cene stromova zadnje dve sezone 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas bezobrazne 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Octobar 18, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam preprodavac i necu da zaradim...prodajem ga kao clana porodice koji ce odlicno nekoga da sluzi kao sto je i mene i dalje bi da imam vise vremena za voznju. Mislim da je cena ok u odnosu na one po oglasima i u odnosu na to sta sve ide uz njega i u kom je stanju, mada za pravog kupca bi bila korekcija koju ne bih ovde sad precizirao. Cene stromova su bile bezobrazne i kad sam ga ja kupovao ali sta ces...strom i gs drze cenu...verovatno sa razlogom. Generalno vstrom je jedan savrsen motor...da ne sirim dalje... Ko razume o cemu pisem a treba mu ovako nesto javice se. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 5000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Mart 1, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sve je isto sto se motora tice, cena je sada 4700. Jakna nije vise na prodaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan jokram svidja mi se tvoj motor I nisam OFF I mozda sam I kupac Skoro sam bio u Ljubljani I komentarisao sa kolegama sa BJB da su slicni ljubimci za dva soma laksi. Ali I da uvoz izmaltretira. Ako ne ode do Maja vidimo se. JBG tad ja naplacujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Osim ako me Punisa ne pretrci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, j***da je naplata u Srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 2, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga odvali sa cenom brale. Jel znas ti da je taj strom 2007. kostao 6300 eura. Na koju foru ti motor posle 10 godina i 60000 cenis 1500 evra manje? Ako ti je clan porodice, nemoj ga prodavati, a ako ga prodajes onda budi realan... strasno... I da, zaboravio si da napises da je motor poznat forumasima, to je hint obavezan... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Mart 2, 2017 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jelenko bas si bezobrazan, danima pratim tvoje komentare. Idi malo u teretanu.... sto bi rekli ljudi, oladi kapislu :-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 2, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja gledam za klinca,ali za malo skuplje kupim mu 2012... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Mart 2, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ala ga odvali sa cenom brale. Jel znas ti da je taj strom 2007. kostao 6300 eura. Na koju foru ti motor posle 10 godina i 60000 cenis 1500 evra manje? Ako ti je clan porodice, nemoj ga prodavati, a ako ga prodajes onda budi realan... strasno... I da, zaboravio si da napises da je motor poznat forumasima, to je hint obavezan... Ko bude dolazio da gleda bice mu jasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Mart 13, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 4500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 14, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jelenko bas si bezobrazan, danima pratim tvoje komentare. Idi malo u teretanu.... sto bi rekli ljudi, oladi kapislu :-) Jao jeste, skroz si u pravu. Bas sam bezobrazan, komentarisem klinca koji se raspao sto je jurcao ko majmun, kawasaki za koji me bolid od vlasnika ubedjuje da su mu fabricki ukrivo nalepljene nalepnice i sad jos i motor kojem je za 10 godina voznje cena pala za citavih 1000 evra. Bas sam smrad... evo vidim sad vlasnik se malo urazumio, pa mozda i proda motor (clana porodice)... tako da ne bude totalni off, evo i od mene, jedan stereotipni komentar... Srecno sa prodajom, lep motor... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Mart 14, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jelenko bas si bezobrazan, danima pratim tvoje komentare. Idi malo u teretanu.... sto bi rekli ljudi, oladi kapislu :-)Jao jeste, skroz si u pravu. Bas sam bezobrazan, komentarisem klinca koji se raspao sto je jurcao ko majmun, kawasaki za koji me bolid od vlasnika ubedjuje da su mu fabricki ukrivo nalepljene nalepnice i sad jos i motor kojem je za 10 godina voznje cena pala za citavih 1000 evra. Bas sam smrad... evo vidim sad vlasnik se malo urazumio, pa mozda i proda motor (clana porodice)... tako da ne bude totalni off, evo i od mene, jedan stereotipni komentar... Srecno sa prodajom, lep motor... Ovde nema krivih nalepnica 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 14, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jelenko bas si bezobrazan, danima pratim tvoje komentare. Idi malo u teretanu.... sto bi rekli ljudi, oladi kapislu :-)Jao jeste, skroz si u pravu. Bas sam bezobrazan, komentarisem klinca koji se raspao sto je jurcao ko majmun, kawasaki za koji me bolid od vlasnika ubedjuje da su mu fabricki ukrivo nalepljene nalepnice i sad jos i motor kojem je za 10 godina voznje cena pala za citavih 1000 evra. Bas sam smrad... evo vidim sad vlasnik se malo urazumio, pa mozda i proda motor (clana porodice)... tako da ne bude totalni off, evo i od mene, jedan stereotipni komentar... Srecno sa prodajom, lep motor... Ovde nema krivih nalepnica Istina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat. Zao mi je sto nije niko sa foruma posto je stvarno top! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...