amos011 46 Napisano Octobar 12, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc oko nabavke jakne. Naime gradjen sam k'o bure, 176cm visina, kila pojma nemam koliko imam, jedino sto znam je da sam merio obim stomaka i da je 142cm, mereno preko majce. Na bubanj potoku nema, kod Lakija nema (tj. nasao sam jednu ali je knap). Nesmem da narucujem dok ne probam, tako da sam u problemu. Ako neko ima neku ideju, predlog, prodaje ili zna gde bih mogao da nadjem nek javne. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 12, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, jedino da ti ja prodam neku licno moju jaknu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8084 Napisano Octobar 12, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel si gledao oglase na kupujem-prodajem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 12, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, jedino da ti ja prodam neku licno moju jaknu Ma bio sam kod tebe u radnji u nedelju i jedino ona crno siva, malo duza u koju sam mogao da uvucem stomak (i to je bilo knap). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 12, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel si gledao oglase na kupujem-prodajem? Hvala kolegama "kachavenda" i "DraganNS" i koji su me uputili na kupujem prodajem, nasao sam neku Hein Gericke kod Baneta iz JA, u koju mogu da uvucem moj postovani trbuh. Salje mi postom. Ali potraga i dalje traje. Tako da ako ima jos nekih predloga javljajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 12, 2016 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам сличне висине и шири сам био. Купио сам јакну у мото ленду! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 13, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan amos. . jel slucajno teras zzr600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 13, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan amos. . jel slucajno teras zzr600 Ma to moja zena "slucajno" tera...ne mogu da je stignem...a i nesto je ne jurim preterano... Hvala Bokilicu sto je uchachkao masinu da radi ko saticj. Nego i dalje ima neku "knedlu" na 12 soma obrtaja, bar tako kaze moja zena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 13, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам сличне висине и шири сам био. Купио сам јакну у мото ленду! Nisam nesto pri parama pa trazim nesto polovno, ili novo za neke sitne novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, jedino da ti ja prodam neku licno moju jaknu Ma bio sam kod tebe u radnji u nedelju i jedino ona crno siva, malo duza u koju sam mogao da uvucem stomak (i to je bilo knap). Znam, nego se zezam da ti prodam neku MOJU jaknu (od onih koje JA nosim, ne od onih sto prodajem ) Ta odeca do 5XL - to su sve deciji brojevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 13, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, jedino da ti ja prodam neku licno moju jaknu Ma bio sam kod tebe u radnji u nedelju i jedino ona crno siva, malo duza u koju sam mogao da uvucem stomak (i to je bilo knap). Znam, nego se zezam da ti prodam neku MOJU jaknu (od onih koje JA nosim, ne od onih sto prodajem ) Ta odeca do 5XL - to su sve deciji brojevi :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Octobar 15, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc oko nabavke jakne. Naime gradjen sam k'o bure, 176cm visina, kila pojma nemam koliko imam, jedino sto znam je da sam merio obim stomaka i da je 142cm, mereno preko majce. Na bubanj potoku nema, kod Lakija nema (tj. nasao sam jednu ali je knap). Nesmem da narucujem dok ne probam, tako da sam u problemu. Ako neko ima neku ideju, predlog, prodaje ili zna gde bih mogao da nadjem nek javne. Hvala unapred. Pogledaj u "Uradi sam" Imas ga odmah tu na adi huji. Ali, to verovatno znas i sam, gde se nalazi radnja . Elem, u uradi sam sam ja kupio jaknu za mene prosle godine, imaju ih u fluorocentnoj boji, Cena je bila , ako se ne varam, 1200 dinara?! Ali , zato je jakna termo, nosio sam je i na skijanje ispod samo majica sa kratkim rukavima i teraj samo... Inace, jakna je ful, termo izolovana, vodonepropustiva. Imaju velike brojeve. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...