kockaCBRf3 0 Napisano Octobar 9, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc oko menjanja ulja u stapovima,cbr 600 f3,rastavio sam stapove,jurim sad semeringe ali nemam pojma koje ulje da sipam i koliko ulja,ako je neko odavde menjao zamolio bi da mi kaze sta da sipam i koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10603 Napisano Octobar 9, 2016 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ide ulje 10w508ml po stapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 9, 2016 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ih ovi inzenjeri su bas mogli i da omanu ovih 8 ml da ne moras kupovati 2 litre zbog 16 ml. Ja imam slican problem sa mojim motorom i kontam da nadomestim tih par mililitara sa starim uljem koje je vec u viljuskama... ne daje mi se 12 evra zbog pola deci ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Octobar 9, 2016 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Imas u MOTUL programu FRONT-FORK OIL u gradaciji 5w, 10w, 15w. Za masine koje su dobrano irabljene savetujem najgusce tj 15w. Treba ispostovati kolicinu po servis-manualu gde postoji kolicina kad se samo menja ulje i kolicina kad je sve rastureno i oprano. Ko je umereniji vozac i hoce malo da pristedi moze slobodno sipati ulje za automatske menjace ATF, ima slicna svojstva. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Octobar 9, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolicina ulja u service manual-u je okvirna, najispravnija mera je visina nivoa ulja potpuno sabijenog stapa i sa izvadjenom oprugom.... (visinu nivoa potraziti u service manualu (uglavnom 100-110mm od vrha)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Octobar 9, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos menjao ulje na viljuškama od skutera...Aprilia DiTech...imaš originalno pakovanje semeringa sa adekvatnim uljem u "Bikerhouse.rs" u Zemunu...Tošin bunar 19... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1361 Napisano Octobar 9, 2016 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nejednakosti mehanickih sklopova a narocito opruge, naj-tacnije ocitavanje je merenje visine uljau skroz napakovanim stapovima - zasto - zato sto se i vazduh koji ostaje ponasa kao i fluid, sabija se i komprimuje (vazdusni amortizer) i kao takav utice na sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockaCBRf3 0 Napisano Octobar 11, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zna kad menjati ulje štapovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 11, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kad propisa na semering , pa menjas sve u kompletu. Ili posle recimo tri sezone voznje motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...