nash 488 Napisano Octobar 9, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ostenjeni su 01.09.2016. Ociscenji od parazita, vakcinisani. Preuzimanje moze posle 15-og oktobra. Imam 3 muzjaka i 2 zenke. 4 i 5 slika su zenke 069/661-878 Nenad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Octobar 9, 2016 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li rodovnike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 9, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ne, bez rodovnika su. Zaboravio sam u prvom postu cenu da napisem, 60e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Octobar 9, 2016 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Au druze, meni je bila frka da nabavim kuce sto pre , posto-poto . Trazio sam Rotvajlere prvenstveno, zadnjih 20 godina zivim sa njima i psi su generalno VRH. Sad sam uzeo Cane Corso zenku, prelepa je i jako dobra ali jako se primeti ta razlika karaktera pasmine, nadam se da cu je ja uspesno usvojiti i pravilno odnegovati. Da imam uslova za dva psa IZ ODMA bih dosao po jednu zenkicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 12, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Jednog muzjaka sam udomio, tako da mi ostaje 2 muzjaka i 2 zenke. Slike od roditelja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 14, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, udomljena je jedna zenka a ne muzjak, tako da ima 3 muzjaka i jedna zenka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 14, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepi rotovi,klasicni,dosta vidjam prevelike pse kao da je njuf ubacen-pricaju i da jeste ,ovi tvoji mi se dopadaju,muzjak posebno,a cena je smesna.Odlican pas al sad su drugi u modi mada je rot pojam za njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 14, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Lepi psi, pravi, ženka elegantna a mužjak tenk. Sa srećom udomljavanje malih lepotana!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 16, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fixna za clanove foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Octobar 16, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepotani mali Probaj da postavis oglase na stranice za prodaju na FB, evo nekih stranica, ja sam imao stence ali staforda, i najvise sam prodao preko fb https://www.facebook.com/groups/prodajapasa/https://www.facebook.com/groups/274448539320155/https://www.facebook.com/groups/1616198155280564/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 17, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 4, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Jos zenkica ostala na slici je sa crvenom ogrlicom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Upoznajte Harley Quin, lil monster Ceka novog vlasnika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Novembar 11, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jaoo kako je lep psić Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 26, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Harley otisla kod novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...