seba011 1635 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Masina izgleda ekstra. Meni je ova prica sa okruglim farovima najbolja a ovo je jedan odlican primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1635 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovde većina pozna i Sebu i Horneta, što iz viđenja što iz čuvenja. Takođe, ista ta većina, kojoj i sam pripadam, tih 3600 eura pozna samo po čuvenju, a vidjela ih nikad nije . Ostaje nam samo da ga hvalimo. Al je ljep ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1635 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Al nema veze,volim ja cika Sebu,mloogo dobar coek... Pravo da ti kazem, odjednom mi doslo,stvarno nisam imao nameru.Oduvek sam voleo touring motore ali su bili jako skupi za mene a ovaj 1150 rt mi stvarno legao na dusu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Octobar 8, 2016 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Momci jesam ja to nesto propustio , kolegu Kowalskog kad sam sreo pre par godina kod Daneta-dede vozio je 1100rt.?! P.s. pozdrav za gorepomenute, a otvaracu teme sretno..! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1635 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Momci jesam ja to nesto propustio , kolegu Kowalskog kad sam sreo pre par godina kod Daneta-dede vozio je 1100rt.?! P.s. pozdrav za gorepomenute, a otvaracu teme sretno..! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Octobar 10, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bih kod Sebonija,jer htedoh da malko promenim i uzmem horneta.Jos mi on dao i da ga vozim...pa ja bih mu dao bez cenkanja...i onda posle dva meseca ga prodaje...Lepo da ga rokne covek,pa to ti je... Pa što ga nekupiš sad kad ga prodaje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1635 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bih kod Sebonija,jer htedoh da malko promenim i uzmem horneta.Jos mi on dao i da ga vozim...pa ja bih mu dao bez cenkanja...i onda posle dva meseca ga prodaje...Lepo da ga rokne covek,pa to ti je... Pa što ga nekupiš sad kad ga prodaje ? Bice, bice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 10, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bih kod Sebonija,jer htedoh da malko promenim i uzmem horneta.Jos mi on dao i da ga vozim...pa ja bih mu dao bez cenkanja...i onda posle dva meseca ga prodaje...Lepo da ga rokne covek,pa to ti je... Pa što ga nekupiš sad kad ga prodaje ? Pa kupio sam drugi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4251 Napisano Octobar 10, 2016 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bih kod Sebonija,jer htedoh da malko promenim i uzmem horneta.Jos mi on dao i da ga vozim...pa ja bih mu dao bez cenkanja...i onda posle dva meseca ga prodaje...Lepo da ga rokne covek,pa to ti je... Pa što ga nekupiš sad kad ga prodaje ? Pa kupio sam drugi motor. Nema 3 bez dva, čitam, nisi imao sreće, sad imaš popravnu priliku, zovi ti onu budaletinu što ti trpo novac ko u kafani, da Bog sačuva šta sve ima na ovom svetu, usreći i njega i sebe prevashodno, osim ako te Hornet više ne interesuje kao tip motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 10, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne interesuje me,jer je neudobniji za mene od fazera,a i slabiji,pa mi zaista ne odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 10, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ali je toliko lep i ocuvan,da bih ga svejedno kupio.Seba mi ga je bas zato dao na probu,i tad sam ustanovio da mi je nepovoljan ugao nogu,sa obzirom na moje obolele kukove.Ali posto sam i sam picajzla,odgovorno tvrdim da je jedan od najlepsih Horneta u okruzenju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1635 Napisano Octobar 11, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ali je toliko lep i ocuvan,da bih ga svejedno kupio.Seba mi ga je bas zato dao na probu,i tad sam ustanovio da mi je nepovoljan ugao nogu,sa obzirom na moje obolele kukove.Ali posto sam i sam picajzla,odgovorno tvrdim da je jedan od najlepsih Horneta u okruzenju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1635 Napisano Octobar 23, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno uz moguc dogovor oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1635 Napisano Novembar 19, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za Bmw r 1150 rt ili skuter 50ccm.Moguc dogovor oko cene. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...