UROS123456 0 Napisano Octobar 5, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha <3 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li mogu na svoju Yamahu DT 125 da stavim anaser za paljenje i da namestim automatsko gorivo , tj da ja ne moram stalno da ga pustam, ako se neko razume neka mi kaze i objasni sta trebam da kupim ili da preporuci nekog majsotra koji to moze da mi odradi hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 7, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan mozes da stavis anlaser ako postoji takav model sa el paljenjem a za gorivo mozes da ugradis elektroventil od plinskog uredjaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Octobar 7, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Slavinicu možeš da rešiš lako i relativno povoljno, po savetu kolege. Anlaser ugraditi je dosta komplikovanije i skuplje, ako i uspeš da nađeš odgovarajući. Tip: vozi to neko vreme, skupljaj evriće i kupi nešto drugo što ti odgovara, sa anlaserom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...