Szeba1998 0 Napisano Octobar 5, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me za sta sluze ti sarafcici, i one dve pregrade na auspuhu od Suzane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Octobar 5, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da bi tu trebalo da se zavrne O2 sonda prilikom stelovanja karburatora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Octobar 8, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije za lambda sonde u neku svrhu stelovanja?. . .na autima tu dodje lambda sonda koja daje signal o kvalitetu izduva. . . Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 10, 2016 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da bi tu trebalo da se zavrne O2 sonda prilikom stelovanja karburatora. skoro tacno ....za merenje izduvnih gasova i podesavanje po cilindru ....sa co-testerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Szeba1998 0 Napisano Octobar 10, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...