smiljke 316 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Polazak 9h-9h 30' iz Sinđelićeve.Ruta https://www.google.rs/maps/dir/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B0,+%D0%92%D0%B0%D1%99%D0%B5%D0%B2%D0%BE,+%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0/44.2553204,20.0786075/44.1040624,20.4158856/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B8%D1%86%D0%B0/44.041643,20.0206514/44.1771067,20.0359587/44.2687923,19.88653/44.2707864,19.8824186/@43.9407653,19.8511479,9.45z/data=!4m20!4m19!1m5!1m1!1s0x4759eda0ddeea9b3:0xe0f2ef035bae680c!2m2!1d19.8905298!2d44.271825!1m0!1m0!1m5!1m1!1s0x4757bd9cf15a1047:0x2752d27d277e300b!2m2!1d20.2430953!2d43.5693547!1m0!1m0!1m0!1m0!3e0?hl=srKafa na potezu Gornji Milanovac- Guča, gde nam se svidi.Ručak, Dejan zna kafanu u Ivanjici sa rolovanom teletinom.S' punim stomacima napadamo Tometino Polje a na Divčibarama, ja kupujem jagnjeću glavu, moja me malo žulja.Preko Pauna, idemo kod Jovića ili na Kolubaru na kafu ispratušu.Sve kao što smo se dogovorili. Juga stigao do mene baš kada sam krenuo po gorivo. Na pumpi sretnem Dejana i vratimo se po Jugu, koji gustira kafu kod Pere Džeka. Pridružimo se i nas dvojica.Na semaforu u ˝Monci˝, kamera poče da beleži učesnike.Lepa ˝Monca˝ ali mi idemo dalje.Proverim u retrovizoru dal´ smo svi tu i zavrnem Versys-a na preko 45km/h.U LJigu malo ˝adventure rides˝ i eto nas na Ibarskoj.Videsmo novi put:Videsmo lančani sudar:Videsmo vozače koji te seku dok si u preticanju:Videsmo kamione koji skreću bez žmigavca:Videsmo vozila koja neće iz brze trake da se pomere, bez obzira na ablendovanje:Videsmo i svadbu na ˝Rudničkom bregu˝ ali nismo mogli da se dogovorimo da li smo sa mladine ili mladoženjine strane pa Dejan predloži da nastavimo.U Gornjem Milanovcu proveravamo dal´ nas je neko tražio ali ˝mrka kapa˝.Nastavljamo ka Čačku. Obiđe me Juga k´o da stojim. Razmišljam o čemu se radi....kad ono naišle krivine.Kako uđosmo u Čačak:Tako i izađosmo:Idemo ka Guči. Lepa priroda, ovce na livadi a govedo za volanom. Da li mu se nije svidela boja Diversion-a ili koji mu je moj bio ali je pošto- poto, vozač terenca, hteo da izgura Jugu s´ puta.Sreća što je Juga staložen pa ga nije odveo da mu ˝pokaže gde se tele veže˝.Od Čačka do Guče se baš nauživasmo:Vreme je za prvu pauzu na današnjoj vožnji u ˝našoj˝ kafani u Guči. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 5, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ovdje otišli lijevo ili desno?Ja sam prošao oba puta, iz ovog smjera je manje-više svejedno ali odozdo je lijevi, tj. iz ovog smjera desni doooooosta zanimljiviji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovde smo skrenuli levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan CEEEEPAJ SMILJKEEE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pauza i kafa su nam baš prijale ali se mora dalje.Dva puta svirnem u znak pozdrava, jednom prirodnim lepotama a drugi put spomeniku.Put do Ivanjice je lep za vožnju. Blage krivine, asfalt bez rupa, malo klizav ali ništa strašno. Lepa, pitoma priroda. Posle pedesetak minuta levih i desnih krivina i jednog kamenoloma, stižemo do Ivanjice.Glad je pritisla, Juga se usukao.Vidim da je i Dejanu vreme za ručak, nešto mi omršao.Kafana je skroz neupadljiva, više liči na ulaz na neko stovarište. Da ne znam za nju, nikad ne bih svratio.Hrana je VRHUNSKA! Teleće meso, odličnog kvaliteta, sveže spremljeno, sa ukusnim sosom, pečurkama i krompirom. Tako je spremljeno da može kašikom da se jede. Nema potrebe za žvakanjem, topi se u ustima...ali bukvalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan И шта је било после? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Terao me Dejan da pijem vode, da ne bih zaspao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4749 Napisano Octobar 5, 2016 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u Boemu? Dobra teletina bas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 6, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Јел то била света водица Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 447 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ovde smo skrenuli levo.Taj put je zanimljiviji...a i nesto kvalitetniji Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @ bocca_bastardStvarno me terao da pijem kiselu vodu, da bi ubrzao varenje, činilo mu se da ću da zaspim na stolici. @ srrdjanOva ekipa je raskrstila sa svetom vodicom, pa i pivom, davnih dana, pre više decenija. @ pedjazzProkrstarili smo ovaj kraj iz svih pravaca, lepi predeli, samo nismo snimali. Za naše motore nije loš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Napuštamo Ivanjicu i ˝Boem˝. Mene je žena razmazila, posle ručka se izvalim na krevet i isključim se na jedno pola sata, što bi ona rekla: ˝praviš se nevidljiv˝. Nagovaram Dejana da on ide napred, ne bih li ja ˝vario˝ iza, iskusan Dejan, ne da se!Put ravan da ne može ravniji biti. Posle Prilika ima par krivina i to je to, sve do Požege. Uhvatio sam se u kolo, sad moram da igram. Vozimo, tačnije, dremamo, između 50- 80km/h.Blizu Požege, automobilisti su naklonjeniji motoristima. Neki se pomere u desno, da nas propuste, neki nam rukom pokazuju da slobodno pretičemo i pozdravljaju nas. Nailazimo i na jako čudno parkirane automobile. Prolazimo Požegu i stajemo na prvoj pumpi, ka Valjevu. Sipamo gorivo i pravimo sladoled pauzu. Ova pauza mi je najviše prijala, na celoj ovoj vožnji, došla je u pravo vreme.Odavde je mnogo zanimljiviji put. Sada je pao pasulj na Jugu da bude prvi u koloni a Dejan i ja kuliramo iza njega.Stigosmo do odvajanja za Divčibare, preko Tometinog Polja.Ovuda je uživanje voziti. Okolina je prelepa tako da je lako istolerisati nešto lošiji asfalt na pojedinim deonicama. Ima i blagih i nešto manje blagih krivina....pa ko šta voli.Može da se kulira i sa 40 km/h, ima šta da se vidi. Na ovoj deonici, do Divčibara, svako može da se zabavi, bez obzira na afinitete u vožnji.U međuvremenu smo se čuli sa našim drugarom, Ivicom, čeka nas na fešti ˝Dani gljiva˝ na Divčibarima. Odlazimo da ga potražimo i da posetimo manifestaciju. Ima motora više nego na nekom moto skupu. Ljudi uživaju u prirodi, na suncu uz besplatni, pečurka i mesni gulaš. Za veče je bio organizovan i koncert ali mi smo imali obaveze u Valjevu, tako da nismo ostali.Nađosmo Ivicu, tačnije, on je nas prvi video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 447 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Extra marsuta...posebno mi se svidja deo sa dremkom i kiselom vodom Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Posetili smo Dejanove prijatelje, popili kafu, poslužili se kolačima kod njih, usput čuli kako se živi i radi u Švajcarskoj i krenuli polako, nazad. Ja sam svratio u pečenjaru po jagnjetinu dok su me drugari strpljivo čekali.E tek sad idemo za Valjevo. Posle par minuta vožnje, stadoše drugari da beru pečurke....meni još nije bio termin.Nastavim polako, brzinom ranjenog puža, u ustima još uvek ukus teletine a iz kofera miris jagnjetine. Uživam u okolini i taman kad smo se sastavili, morao sam i ja da berem pečurke. Pokažem im da nastave pa ću ih stići.Stanemo na jednoj seoskoj raskrsnici, da sabijemo redove....nema Ivice . Juga hoće da se vratimo. Analiziramo situaciju, Ivica je išao prvi, Dejan iza njega, pa Juga, pa ja, na kraju. Da je zaostao, ja bih morao da naiđem na njega, jedina varijanta je da je otišao napred. Odgovorim Jugu od vraćanja i nastavimo ka Valjevu.Usput se dogovaramo za kafu.Dejan mora da sačeka sina, vraća se sa ekskurzije a Juga i ja idemo kod Jovića, na kafu ispratušu. Prođe još jedan lep, radostan dan i srećno proveženih 270 km puta po Srbiji.p.s Ivica je srećno stigao kući, pre nas. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 2103 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan kao da sam se provozao sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnjica, dobro društvance, vrhunska klopa, fotke su ekstra sa svim bitnim detaljima (na primer pozdrav GS-ovca ), sažeto,... ma da ne nabrajam više, SUPER. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16117 Napisano Novembar 2, 2016 Misbehave Responsibly, 1635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i pitko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 3, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i ukusno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Februar 13, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pratio na casu i ubelezio kafana "boem". Bice mi prioritet ovog proleca . Gde se tacno nalazi,napisao si da je ne bi nasao posto je neupadljiva.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Februar 16, 2017 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što malo kasnim sa odgovorom. Ovo su koordinate restorana: 43.616600, 20.178162 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavlović jugoslav 0 Napisano Januar 10, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: valjevo Motocikl: jamaha xj 900s Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bilo za pamćenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 10, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Zabavno i sa duhom, nastavite tako i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...