Momentum 1148 Napisano Octobar 5, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 2 hard diska, oba su kapaciteta 500GB 1. Hitachi izvadjen iz laptopa jer sam u njega ubacio SSD. Ispravan, SATA II interfejs, skuplja prasinu po stanu, pa rekoh da ga se resim. Glupo mi da ga bacim u smece. Eto neka bude cena 3000 2. Western Digital 500GB SATA III, ovaj nesrecnik je izvadjen iz tek kupljenog laptopa jer se kontroler na ploci nije slagao zajedno sa SSD-om i hard diskom, hteo sam da mi oba ostanu u laptopu. Posto laptop nije hteo tako da saradjuje, ostaje SSD u njemu a hard ide napolje. Potpuno nov, ispravan, pali i vozi sto se kaze Cena neka bude 3500. Da ne pisem bezveze da su oba harda 2.5", podrazumeva se. Skontao sam da sam malo promasio forum, ako moze neko od modova da prebaci u Razno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 5, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Broj 2. rezervisan za kolegu ZEMZEM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 6, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Broj 2 otisao, ostao broj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 24, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Jos 3 hard diska na prodaju, potpuno novi, nekorisceni, 2x Seagate i 1x WD Blue izvadjeni jer su zamenjeni sa SSD-ovima. 3000 komad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 24, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan WD Blue rezervisan za kolegu ZEMZEM-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 25, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao WD. Dva Seagate-a rezervisana za kolegu sale018. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...