Endurac 958 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vlasnik, odnosno drugi s obzirom da sam je od kuma kupio cim je izasao iz radnje sa paketom. Normalni tragovi upotrebe, nema nikakvih ostecenja ni na ekranu ni na bilo kom drugom mestu. Updatovana, sa brdom programa i offline mapa koje sam redovno tosio u CG i Greciji (HERE, google). Punjac ako treba imam. Plasticna gumena futrola. 40 evra za koljege. Na KP je oko 50 jura. Za sad ga ne oglasavam na dr mestu, Crna. Baterija dobra. Bez greske je mob, bez bagova,lagova,vampira.....odlican stabilan win sistem. Bez zamene. 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Rezz za kolegu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...