Golub 1641 Napisano Octobar 3, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kako vama ovo zvuci? Ja sam se nadao da je vetil ali ne zvuci mi tako... Hvala svima unapred http://youtu.be/1EswVCdjz6U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 3, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na bregastu,al ja nisam bas majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Skini oklope, veci srafciger na uvo pa stetoskopises po masini dok ne nadjes gde je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 3, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na neki ventil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mozda je neka plocica od ventila, a . . kako vergla,jel gasi lampu za ulje, jel ima zute opiljke u ulju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Octobar 3, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, nisam isao da pogledam motor, cuo se sa deckom on mi rece da lupa nesto u motoru ja ga zamolio da ako moze snimi... Lupanje prestane ili se barem necuje kada da gas...Zato i mislim da je nesto na radilici jer kad nabije pritisak ulja prestane.... Pitacu ga za verglanje... predpostavljam da gasi lampicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Octobar 3, 2016 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan штека као голф двица дизел, и мени личи на вентил. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...