vlajo965 89 Napisano Octobar 2, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima i zahvaljujem na prijemu u grupu.Dragan Vlajnic..zivim i radim u Italiji.Vozac kamiona i chelengera 250.Bajker od 1985. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 2, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav generacijo! Jel' to sokoćalo voziš tamo ili u rodnoj grudi?( Zanima me da li se kineščići voze i tamo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Octobar 2, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Sumadinac..prosao chelenger pola Evrope hahaaa.Sad je trenutno u Italiji ali kad mi dune idem sa njim kuci.Vec sam isao par puta.Meni krenuti na put ko pijanom zapevati.Profesionalna deformacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Octobar 2, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Izvini.U Italiji ih ima malo ali u Spaniji i Engleskoj se prodaju.Kad ga talijani vide i cuju kolko je kubika vilica im padne do zemlje.Jos kad vide nase tablice ne mogu da veruju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 2, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu sam video tvoj post u drugoj temi. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...