Alp 2247 Napisano Septembar 27, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan U četvrtak veče, Icatenej, Lord oblivion i ja idemo u N. P. Đerdap. 340 km terena, kamp varijanta (sve svoje sobom nosi), 3 dana. Najavili su lepo vreme, imamo nameru da se lepo provedemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 28, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, i ja bih sa mojim tenkom, ali sam prezauzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Septembar 28, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U četvrtak veče, Icatenej, Lord oblivion i ja idemo u N. P. Đerdap. 340 km terena, kamp varijanta (sve svoje sobom nosi), 3 dana. Najavili su lepo vreme, imamo nameru da se lepo provedemo.. a šta ćete ako naletite na planinarke iz kluba "Amazon girls big boobs and but and guzz"? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 28, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ćemo se snaći nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 28, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, kako bih vam se pridruzio!!! Ali u petak branim master, ceo vikend pecem rakiju... ne da mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Septembar 28, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, kako bih vam se pridruzio!!! Ali u petak branim master, ceo vikend pecem rakiju... ne da mi se... jebeš tamo neke vukojebine, hajdemo svi u Šabac kod markulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 30, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na žalost propustio ovu vožnju... Par nedelja planiranja i priprema ode u vetar usled nepredviđenih okolnosti na poslu... Još sam imao neku nadu da ću uspeti danas da se pridružim Lordu i Alpu, ali kako se današnji dan razvija - praktično ni od toga nema ništa. Hoću m*da svoja da izjedem... Meni je praktično cela ova sezona 'ošla u ku*ac. Ukupno sam imao 3-4 vožnje van BG i to je to. Alpu i Lordu želim da se sjajno provedu. Planirana ruta je fantastična. Nadam se da ću imati prilike ovo neki drugi put da odvozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Octobar 3, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Moja voznja ovog vikenda: A preostala dva glavna aktera ove teme cekamo da se jave! Vreme je odlicno posluzilo, pretpostavljam da ste uzivali! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Bili, proveli se, vratili.. Mada.. Primetili smo stanoviti nedostatak kapitalnih infrastrukturalnih objekata tipa: tržnih centara, trafika sa slatkišima i slanišima, Mc donalds restorana i sličnih, hotela sa spa i jakuzi servisom kao i klasični manjak wifi servisa.. Izveštaj (kad stigne na red), na uobičajenom mestu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 3, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan "Dalje nećeš moći!" Šta ste uradili u ovoj situaciji? Okolo kroz šumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Nekad nazad, nekad napred, zavisi koliko si tvrdoglav. Nismo imali previše problema, uostalom to i jesu čari endura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 3, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo ta dva debla su nas delila od Rajkove pećine, ja sam hteo da ih miniramo ali smo zaboravili da nabavimo dinamit u predhodnom selu Prvi vidikovac, iznad manastira Vratna : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...