tataenozec 72 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan U samom naslovu je pitanje, pa bih molio ko ima iskustva, predloge, savete, činjenice i ostalo, da nam iznese svoje znanje oko održavanja torbi... Ima vidim na torbi piše svašta oko tog, al praksa je praksa. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ja ih samo prebrisem vlaznom krpom. Ako je potrebno negde malo vise istrljam i to je to. Jeste da moje torbe nisu previse eksploatisane i prljave. E sad jeste da nije odgovor na tvoje pitanje ali mozda pomogne u buduce. Ko ima onu vodonepropusnu navlaku za torbe neka je svaki put navuce na iste kada ih koristi. Mnogo lakce se prljavstina i ona fina prasina skine sa navlaka nego isa torbi, prosto se zavuce sve i svasta u samo tkanje i onda je to muka. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako i ja za sad, al kontam, tkanina je to, uvuče se svakakvoga vraga, prašine da ne pričamo. A te navlake... Pa nije to to... Hoću reći, ružno je , ipak sam ih birao da lepo čučnu na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Ja takođe koristim samo vlažnu krpu za čišćenje platnenih bisaga. Kišne navlake za bisage (posle kiše) ubacim u veš mašinu... Ovo drugo možda nije pametno(?), ali još nisu oštetile posle nekih 5-6 sezona. Dobro, jednu sam malo istopio na auspuh, ali to se ne računa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 12, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj samo sapunicom na sundjeru iz kog si iscedio vodu.Kod mene funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Decembar 12, 2016 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sačekam da se dooobro osuši svo blato pa onda trljaj s ovim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...