milos-v 2450 Napisano Septembar 20, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Milos .Iz Beograda sam. Imam 27godina,trenutno sam bez motora,ali se nadam kupovini uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Srećna kupovina, dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, nadam se da ces naci pravo motorce za sebe sto pre... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Septembar 28, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao! Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...