Obelix 140 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Primjetio sam da na ovom forumu nema ljubitelja Honde ;D,a pogotovo VARADERA ;D ;D ;D pa sam riješio da okačim neke sličice tog modela. Izvinjenje što na nekim fotkama ima previše svjetla...to je od moje "frizure" ;D ZLI ĆELAVAC iz Pančeva se "malo" ponovio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuu ! kakav stormtrooper ! jos da je crno-siv !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 31, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuu ! kakav stormtrooper ! jos da je crno-siv !!! tako je ;D samo da je crno-siv Sale Zli je kupio ovu masinu na moju preporuku,konacno da i Siriusi imaju jednu pravu masinu u klubu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuu ! kakav stormtrooper ! jos da je crno-siv !!! tako je ;D samo da je crno-siv Sale Zli je kupio ovu masinu na moju preporuku,konacno da i Siriusi imaju jednu pravu masinu u klubu :D Pa zar ti je trebalo čak cijelih 14 minuta da se javiš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 31, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da si na mene mislio,ali tek sam se ukljucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ste vi zapeli za crno - sivu varijantu,ovo su "prave Hondine boje". Bez šale ,meni se dopada ova kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 31, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ste vi zapeli za crno - sivu varijantu,ovo su "prave Hondine boje". Bez šale ,meni se dopada ova kombinacija. dobro je to sto na Hondi dobro stoje sve boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je crno siva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Moja je crno siva... Zato je i prodaješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E super, stigo mu je. Sara je ko sa Afrike... I tu prestaje sve sto valja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 1, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...josh samo da je Strom...i sve 5! ;D Nadam se da ce ga sluzziti barem priblizzno kao mene moj Suzuki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine,nove šare...prvi puta da velim za Varu da mi nije nakaradan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 1, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, bleda kopija HRC šare :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, bleda kopija HRC šare :) Fale mu bledo zlatne felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 2, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ...josh samo da je Strom...i sve 5! ;D Nadam se da ce ga sluzziti barem priblizzno kao mene moj Suzuki! i opet - :smajli koji povraća: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepa masina. koliko kosta ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 2, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepa masina. koliko kosta ovako nesto? Koliko se ja secam, nov je oko 11000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 2, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 2, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Boje su perverzija. Ispravi me ako gresim ali cini mi se da je bio samo 2005-te u ovim bojama, tj. koje je godiste tvoja makina. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano April 4, 2008 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, nema sta. Jedino me taj kofer podseca na kofer kineskih skutera... Al osim toga, bombonica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Odlican, nema sta. Jedino me taj kofer podseca na kofer kineskih skutera... Al osim toga, bombonica Ima još i dva bočna :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna makina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Primjetio sam da na ovom forumu nema ljubitelja Honde ;D,a pogotovo VARADERA ;D ;D ;D pa sam riješio da okačim neke sličice tog modela. Izvinjenje što na nekim fotkama ima previše svjetla...to je od moje "frizure" ;D ZLI ĆELAVAC iz Pančeva se "malo" ponovio... Esada jos rolbar za nedaj boze i dva leovincija i da ga bog vidi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Primjetio sam da na ovom forumu nema ljubitelja Honde ;D,a pogotovo VARADERA ;D ;D ;D pa sam riješio da okačim neke sličice tog modela. Izvinjenje što na nekim fotkama ima previše svjetla...to je od moje "frizure" ;D ZLI ĆELAVAC iz Pančeva se "malo" ponovio... Esada jos rolbar za nedaj boze i dva leovincija i da ga bog vidi !!! mislis ovako nesto? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cole 1 Napisano April 17, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ovako, malo stariji al sto kazu bez starca nema udarca!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...