ratko 1 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan PRODAJEM SUZUKI GSXR 750 89 g. uljara,uradjen kompletan servis,novo ulje,svecice,lamela,lanac i zupcanici,nove gume....sve perfektno. al u motoru je nesto pocelo da lupa tako da je mashina u kvaru. moze i neka zamena za auto,kineza chopera novije proizvodnje..... cena 1400 e tel; 062/300-459 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan dobijes mog xl 600 odmah za suzanu,i jos ponesto zvacu te sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan cao boske ma za klinca mi treba neki motor ja imam za sebe.... ;) pozz drug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 1, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a koliko kosta otprilike da se otkloni kvar na njemu, iliti generalna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan okvirno oko 400 e,i to je nista za ovaj motor,cim prodam xl ako jos bude tu moj je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan motor izgleda prelepo na slikama! i boje su mu super... jedna od lepshih uljara koje sam ikad video Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na pozitivnim kritikama,ovo je moj prvi R motor,emotivno vezan za njega..mazen i pazen sredjivan sa puno ljubavi i paznje......motor je bio perfektan nije trosio ulje niti dimio na auspuh,jedino sto mi se desavalo je da nekad kad dam naglo gas u drugoj brzini zna da iskoci iz nje,menjac je 100% ispravan samo je jedna viljuska malo izuljana sa stane i to je jedini ''kvar''pre nego je pocelo da lupa u njemu jako sam ga tesko upalio jedva je verglao kao da ga nesto koci.imam drugi motor gsxr 750 k2 za koga mi trebaju usisnici za vazduh,vizir i jos neke sitnice,te da ga prepisem registrujem.... pa pare nemogu da dam na opravku ovog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ako se proda pre mog XL_a.izvrsicu harakiri majke mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel registrovan i ako jeste na koga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan registracija mu je istekla ,ja ga nisam hteo registrovati jer je bilo price da ce biti menjanje tablica krajem marta pa da se nebacam u trosak dva puta.vodi se na jednog coveka iz okoline BG imam njegov mobilni i adresu nece biti problem za prepis.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan boske legendo nedaj se.....vadi te pare iz slamarice i kreci odmah da te nenosim na dushi ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo mi jos jednu stvar reci i necu vise da te gnjavim,pa da vidim da li da ga uzimam: je li viljuska( koja je leva ili desna?) izuljana kod tebe i da li je izbacivao iz brzine kad si ga dobio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan alo ratko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan au brate pa zar mislis da bih razmisljao za ovaj motor da imam :slamaricu:" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam kupio motor nije izbacivao iz druge brzine,kad mi se to pocelo desavati nasao sam majstora koji ima menjac za njega te sam ga mislio promeniti al kad je majstor rastavio rekao mi je da je menjac potpunoma ispravan i da je samo izuljana jedna viljuska (nemoj me drzati za rec al mislim da je leva) nazalost majstor nije mogao da mi nabavi odmah viljusku nego da cekam mesec dana,nisam toliko mogao cekati nego sastavi motor i tako je ostalo do danas..... pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da motor nije mozda iz Kovina?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 10, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan upravu si Ivane motor je iz Kovina,ako znas nesto vise o ovom motoru slobodno reci,nije vazno dali je komentar pozitivan ili negativan. usput poslao sam ti meil jos pre desetak dana u vezi nalepnica pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 19, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno za kesh cena 1300 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan može li mala informacija... možeš li mi reći dali je rama ( dio repa ) izbušena kao sito ... vezano za temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23629.msg312397;topicseen#msg312397 pa da ne tražim dalje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano Septembar 10, 2008 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izbuši mu rep i imaš kupca! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe.. na onom sam ja bušio rep... sjećam se rasporeda rupica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan motor je prodat i nije imao izbushene rupice.....zao mi je sto nije to taj motor koji trazis.nadam se da ces ga pronaci pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...