Pirotehnicar 2102 Napisano Septembar 16, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Na relativno novoj kacigi Shark S900 mi je napukla kopca pa sad tokom voznje opruga ne drzi dovoljno te se zna i sama otkopcati. To me cini poprilicno nervoznim tokom voznje. Da li neko ima prijedlog gdje bi se to moglo popraviti. Kaciga je relativno nova i steta bi bilo da je moram rashodovati samo zbog toga. Svaki savjet je dobro dosao. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 16, 2016 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imas Barel http://www.yamaha-barel.com/index.php/en/shopmenu/kacige/open-face Ili ovako nesto http://www.kupujemprodajem.com/Univerzalna-kopca-37228589-oglas.htm?filter_id=86053265 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2102 Napisano Septembar 16, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo Hvala -Ovaj crveni dio mi i treba. On je napukao pa opruga ne drzi dobro. Hvala mnogo. Sa barelom i nisam nesto zadovoljan. Kod njih sam kupio kacigu ali je bilo nesporazuma oko dogovorene cijene putem maila. U svakom slucaju hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 16, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je stara, ali tako nesto bi moralo biti sredjeno sa garancijom. Shark daje 5 godina garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3494 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Shark S900, a viđao sam na mnogim kacigama identične kopče tako da možeš i sa neke stare da zameniš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2102 Napisano Septembar 16, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Nije stara-negdje oko godinu i po dana, ali sam ja daleko od Bg ili Nisa pa bi ma kostalo vise nego petra kajgana da se naduravam sa njima. Mada ima osnove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13005 Napisano Septembar 16, 2016 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najbitnijih elemenata kacige je kopca. Hocu reci sa kopcom je kao da je nemas. Nosi to u ovlasceno neka ti sredi ili kupuju drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2102 Napisano Septembar 16, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najbitnijih elemenata kacige je kopca. Hocu reci sa kopcom je kao da je nemas. Nosi to u ovlasceno neka ti sredi ili kupuju drugu. Hvala na dobronamjernom savjetu. Uvjeren sam da si u pravu. Samo sto im bas i ne vjerujem. U svakom slucaju cu da ozbiljno razmislim o onovoj kacigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 16, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec ne vjerujes onima gdje si je kupio, salji email Sharku direktno ili nekome ko je ovlascen za uvoz u Srbiju. Ili jos brze, zovi telefonom. To MORA da se sredi pod garancijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Septembar 16, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Srediće u Barelu, pod garancijom je kaciga, vidi da im pošalješ brzom poštom, dogovori se sa njima. Sent from my C6903 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2102 Napisano Septembar 16, 2016 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Kuci sam zimus pa su ih zvati! Probacu- ne kosta nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...