edyy 0 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, Mozeli mi neko dati savjet ili reci iz svog iskustva ako je imao slican problem kao i ja a tj. kad mi je motor hladan pali ali za nijansu teze a kad se ugrije nece nikako tj.nema snage alnaser da okrene masinu pa su mi pojedini rekli da je to u pitanju stajeci lezajevi na radilici i ako je to problem dali je to neki veci problem i dal se rijesit bez posljedica nekih a opet neki drugi su mi rekli da je moguce i bregasta posto sam stelovo ventile pa da mozda i ona nije dobro ulegla... molim vas za pomoc i savjet...a radi se o motoru Yamaha R1 dioda(2003 godina) LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 14, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi imao navedeni problem prije stelovanja ventila onda moze biti i to uzrok, tj. da su bregaste pretegnute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edyy 0 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno receno i nisam,a ako su pretegnute jel moglo to stete napravit velike i dal se to uradit.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...