Momentum 1148 Napisano Septembar 13, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8708946/yamaha-r1 Prvobitna cena bila 2000e, covek napisao bez ulaganja, perfektno stanje. 2 dana kasnije, cena 2500 Na sta ti mozes uloziti 600e, u motor koji je "bez ulaganja". Sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 13, 2016 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jedan savet, kad kupujes motor tezi da kupis onaj koji nije farban i lupan. Ja licno ovo nikad ne bih ni pogledo. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 13, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha "bez ulaganja = nista nije ulozeno" - ovo je za onu extra temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 13, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jedan savet, kad kupujes motor tezi da kupis onaj koji nije farban i lupan. Ja licno ovo nikad ne bih ni pogledo. Pozz. ne kupujem ja druze ovo, kupujem ZX9R. Ovo sam naleteo, a znam da je cena bila 2000. Danas 2500. Morao sam da ga pitam sta je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Septembar 13, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je odgovorio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 13, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Nista, dalje ne pise. Kontam da je otresao negde. Ne znam sta moze 600e da kosta. Kozmetika nema sanse toliko da izadje, jedino da je zveknuo nesto pa da mora sve da menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14415 Napisano Septembar 13, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je,nije puno obaran u krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Septembar 13, 2016 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jedan savet, kad kupujes motor tezi da kupis onaj koji nije farban i lupan. Ja licno ovo nikad ne bih ni pogledo. Pozz. ne kupujem ja druze ovo, kupujem ZX9R. Ovo sam naleteo, a znam da je cena bila 2000. Danas 2500. Morao sam da ga pitam sta je u pitanju Држи се брате зх9р нећеш погрешити. Мој друг тера већ трећу по реду, са првом направио (Е серија, Е1 2000год) 58000км без кварова док је није слупао у Мајиловцу на м.скупу, са другом (ф серија 2003) 35000км, и сада тера трећу каву 2004 ф2 (има и четврту за стазу ) , само редовно одржавање никад квар имо није, а убио преко 100хкм са њима.. Ове Р1 имам утисак да су већина изакане за разлику од деветки, по мени деветка иде боље од РН01 и РН04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 23, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8708946/yamaha-r1 evo ga sad sa 2500e na 1900e... ne znam sta se desava sa ovim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 23, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vrv je tih dana bilo sunčano a pošto su ovih dana kiše sad mu stoji u podrumu, prazne bašte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Septembar 23, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8708946/yamaha-r1 evo ga sad sa 2500e na 1900e... ne znam sta se desava sa ovim motorom Verovatno je vratio ulozeno nazad I da, ovo je za ovu temu kao stvoreno : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115463-majko-mojaextra-stanjesrpski-oglasi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan Inflacija, fluktuacija na forex, sirijski rat, polozaj zvezde...samo nekoliko faktora sto kod njega utice na cenu. Drugo nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan divi bajo tebra coban ovce tera trte mrte trte mrte zdimih mu 600 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razer 19 Napisano Septembar 29, 2016 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Non stop menja cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 29, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan cene su podlozne promenama pa cak i brzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Octobar 3, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan sa 2500e na 1650e, ovo je stvarno hitna prodaja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...